Kalifornien förarens utbildning Skolor

Privata förarutbildning skolor i Kalifornien ger nätet, klassrum och bakom-ratten utbildning för bilister, från tonåringar som söker sin första körtillstånd till pensionärer förnyar sina licenser. De flesta storstadsområden i Kalifornien har minst en professionell körskola för att möta efterfrågan på undervisning. Kalifornien kräver sökande i åldrarna 15 1/2 och 17 1/2 för att ha genomfört 30 timmars förarutbildning eller sex timmar bakom ratten instruktion med en licensierad vuxen förare. Förarutbildningen klasser kan tas på gymnasiet eller en professionell körskola licensierade av staten. Teen Driving School

Teen Driving School, baserat i San Diego, är specialiserat på förarens utbildning för ungdomar som vill skaffa sin första körtillstånd. Skolan erbjuder en kombination av online-kurser och bakom-ratten praktiken med en instruktör i bilar som har dubbelkommando. Trettio timmar spenderas på online-kurser och sex timmar ägnas åt förstahandsinformation körupplevelser. Skolan erbjuder också praktik skriftliga prov som bygger på officiell California Department of Motor Vehicles förarens tentor. Ligger i El Cajon Addera American Driving School

amerikanska Driving School , Calif, en San Diego förort. Denna skola erbjuder förarutbildning till tonåringar, vuxna och seniorer. Den tonåring kör programmet ingår både online kurser och bakom-ratten utbildning. Skolan erbjuder även flottan utbildning för dem som kör ett statsägt fordon och kurser för pensionärer som förnyar sin förarens licenses.The American Driving School har också ett program för att utbilda människor som är handikappade som innehåller ytterligare resurser och studiematerial.
Addera Allstate Driving School

San Diego-baserade Allstate Driving School erbjuder både online kurser och program klassrummet för tonåringar, vuxna och seniorer. Den bakom-ratten instruktionen är tillgänglig sju dagar i veckan för förare i alla åldrar. Allstate Driving School erbjuder testmaterial förberedelse för dem som behöver extra undervisning innan det skriftliga körkort examen.
Community Körning och Trafikskolan

Community Körning och Trafikskolan är ligger i Los Angeles. Det erbjuder förarens utbildning och bakom-ratten utbildning för tonåringar och vuxna. Den tonåring Programmet fokuserar på trafikregler och bestämmelser för att hjälpa unga sökande till förarens examen. Den drivande delen av klassen täcker sex timmar. Gemenskapens Körning och Trafikskola erbjuder också kurser för dem som vill ha vissa trafikförseelser bort från deras färdregistreringen genom att delta i ett statligt godkänd klass.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145801.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.