Traffic Sign Information

Trafikskyltar är en integrerad del av vår vardag. De ger förare, cyklister och fotgängare med riktad, varnings-och fritids information. De är i allmänhet tas för givet, men fundera på hur svårt det skulle vara att hitta din destination för första gången utan dem. Registrera Kategorier

nordamerikanska och Australien, är trafikskyltar delas upp i ett antal olika kategorier. Stoppskyltar och hastighetsskyltar gräns falla i "regelverket" kategorin. Det finns "Varning" tecken på att informera föraren om vägen framåt. Railroad, bro korsningar, kurvor i vägbanan och trottoaren tecken tillstånd är exempel på denna kategori. "Marker" tecken berätta vilken väg vi är på. Det finns också "Guide och information" tecken, vilket leder oss till specifika platser, inklusive vissa förare bara tänka på när det blir nödvändigt, liksom den allestädes närvarande "H" för sjukhus, och de råd av lokala parkeringsmöjligheter. "Fritids-och kulturellt intresse tecken" pekar oss mot vår favorit park eller attraktion.
Exklusiva Former

Skyltar kommer i ett antal former och storlekar. Det finns tre former som uteslutande används för ett syfte. Vi vet alla vad det röda octagon representerar de välbekanta formen planerare klokt reserverade endast för "stopp"-skyltar, ett avgörande steg i början av trafiksystem. De andra två är "Cirkel" används för avancerad varning för järnvägsövergångar, och "Crossbuck," vilket innebär en järnvägsövergång.
Undertecknar Färger och reflekterande beläggningar

Tretton färger används i bakgrunden för tecken, men endast 10 visas på vägbanor närvarande. Lila, korall och ljusblått hålls i reserv för framtida bruk. Naturligtvis tecken måste vara synliga både dagtid och nattetid, både på väl upplysta gator och de som är mindre. Medan vissa tecken är tända, skulle det vara för dyrt att installera lampor på dem alla. Av denna anledning varje tecken behandlas med en reflekterande beläggning. Det finns ett antal olika typer av beläggningar som används på skyltar, alla tillverkade på en mängd olika kostnader, med olika projicerade livslängd. Om det tillämpas korrekt vardera är vatten-, is-och salt-resistenta.
Historia

De tidigaste tecken som användes var "milstolpar" informera resenärer om avstånd eller riktning till deras destination. Romarna, berömd för sina omfattande vägbyggen, använde stenpelare i hela landet visar riktning och avstånd till Rom, där "[berömda] Alla vägar leder." Eftersom bilen utvecklades och blev mer allmänt, ökade behovet av moderna skyltar. Den första vägskylt utvecklades 1895 av den "italienska Touring Club."
Gatan undertecknar stöld

Populära eller unika gatuskyltar är ofta eftertraktade priset av tjuvar och samlarföremål aficionados. "Penny Lane" och "Abbey Road", båda blev känd som låttitlar av den ikoniska brittiska popbandet The Beatles, ofta avlägsnas av fans av bandet. Motorvägen markör för den berömda "Route 66" är ett annat populärt mål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145423.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.