Trafik tecken som är trianglar

tresidig trafik tecken är inte lika vanligt som andra former, såsom rektangel eller diamant , men är ändå viktigt att veta om . Oavsett om det är en triangel som pekar nedåt , uppåt eller åt sidan , annars kallas en vimpel är tresidig trafik tecken som används som en varningssignal . Nedåt - Facing Trianglar

vanligaste trekantiga tecken är " Yield " skylten . Denna vita tecken kantas i rött sätts vid korsningar där den ena körriktningen har rätt - av - vägen över en annan . Denna skylt var en gång ljust gul med svart bokstäver men ändrades till rött och vitt i 1971 .
Vimplar

En mindre känd vägmärke är vimpel , vilket är en triangel som är vänd åt sidan i stället för uppåt eller nedåt. Denna trafik tecken används för " Nej Passing Zone " varningar . Dessa tecken används när bortgång är osäker på vägen .
Uppåtvända trianglar

Många triangelformade trafikskyltar kommer i både trianglar och andra former . Dessa tecken inkluderar " Slippery When Wet " tecken , " vägarbete " tecken och djur varningsskyltar . De flesta av de triangelformade skyltar med dessa ändamål finns i Europa snarare än USA .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145651.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.