De saker som de flesta människor misslyckas på sin körning Test

Den genomsnittliga personen kan få ett körkort vid 16 års ålder. I den här åldern individer tar sin förarens utbildningar och sedan ges i uppdrag att ta ett körprov. Även om körprovet kommer att ge en person sin licens, kommer inte alla gå bort från deras körkort med en. Förståelsen av de flesta människor misslyckas dessa tester kan hjälpa dig att förbereda för din framgång körprov. Observation Omgivningar

Detta är ett mycket viktigt steg i säker körning. Det handlar om att titta åt båda hållen innan en korsning, kontroll för fotgängare vid körning genom övergångsställen och se andra fordon stannar. Elever misslyckas ofta denna del av testet genom att inte iaktta vägen framför dem hela tiden under testet.
Fortkörning

Eleverna måste vara medvetna om den hastighet begränsa på vägarna de kör och lyda dem. Fortkörning innebär en automatisk misslyckande och studenter ska justera därefter när det gäller väderförhållanden. Saker som regn, isiga vägar och snö bör spela en faktor i att köra långsammare än hastighetsbegränsningen.
Manövrera fordonet

En student bör ha en god förståelse för hur man kan driva ett fordon innan ett körprov. Detta innebär att föremål såsom justering av speglar, dragit åt parkeringsbromsen och vet hur man byter växel på en manuell växellåda fordon.
Bilolycka

Studenter som har en automatisk olycka under deras test kommer att ha en automatisk misslyckande om det var deras fel. Studenter som kommer nära en bilolycka som skulle sätta dem på fel kommer också att ha en automatisk misslyckande.
Parkering

Även parkering verkar vara enkel nog, många individer misslyckas när det kommer till fickparkering. Det är särskilt viktigt att veta hur man parallellt att parkera din bil samt park i en fullständig parkeringsplats vid instruktören kräver att du gör så för att klara ditt test. Addera Att vända Vehicle

del av körprovet kommer att kräva en person att vända sin bil på en parkeringsplats eller annan upptagen inställning. De måste titta i sina speglar och genom deras bakrutan för att säkerställa att de är vända säkert i trafiken och se upp för fotgängare. Många individer inte denna del av testet för att inte titta alla sätt innan du fortsätter med omvänt.
Turning

Användningen av blinkers och med sväng körfält är en mycket viktig del att köra säkert. Individer misslyckas ofta för att inte signalera ordentligt när de är på väg att göra en sväng eller inte använder rätt sväng körfält för att göra en vänster eller högerhänt sväng. Se till att du signal innan du byter körfält och använda rätt sväng körfält när du gör en sväng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145860.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.