Hur man förbereder för din testförare i Maryland

Förare som bor i delstaten Maryland måste ha en Maryland körkort för att driva ett motorfordon. Enligt "Washington Post," Maryland Motor Vehicle Administration lanserade ett pilotprogram som kommer att kräva nya drivrutiner för att slå den öppna vägen och slå samman, byter körfält och undvika fender-Benders som en kvalifikation för en ny licens. Någon som får sin första licens eller som har gjort det möjligt att upphöra kommer att ta detta nya test. Saker du behöver
körkortstillstånd
Maryland Driver Handbook
Vision testa
Visa fler instruktioner
1

Få en körkortstillstånd. Ta bevis på din ålder, identitet, personnummer och bevis på Maryland bostad. Om du är under 16 år och kommer att ta en förarutbildning kurs, måste du fylla i formuläret DL-300 med titeln "körkortstillstånd Skolgång certifiering." Denna information är tillgänglig online på Maryland Motor Vehicle Administration hemsida eller hos din lokala MVA kontor.
2

Anmäl dig till en förarutbildning kurs eller anlita en erfaren förare minst 21 år som har haft ett körkort under minst tre år och som kommer att ge på väg utbildning. De färdigheter som behövs fickparkering, trepunkts svarvning och förmågan att backa upp i en rak linje. Färdigheter att använda blinkers och speglar också behövs.
3

Studie körning lagar för delstaten Maryland i häftet "The Maryland Driver Handbook", som finns tillgänglig på nätet eller hos din lokala Motor Vehicle Administration. Du måste klara ett skriftligt prov som täcker denna information.
4

Pass ett syntest. Vision screening kan göras på Motor Vehicle Administration eller har din syn specialist fylla i formuläret visionen testet och ta med din ansökan. Visionen Blanketten finns på nätet på MVA platsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145472.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.