Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Förhindra att Vindruta Skador

Från en mindre chip till en stor spricka , är vindrutan skador en gemensam förekomst . Ändå , det finns försiktighetsåtgärder man kan vidta för att undvika dessa typer av incidenter . Att vara alert och medveten - som att övervaka din körning och vanor parkeringsplatser - är avgörande för att din vindruta flyr potentiell skada och förblir unflawed . Instruktioner
1

Håll ett säkert avstånd från bilarna framför bilen vid körning . Eventuellt skräp eller grus som är på vägen kan bli en projektil som kan komma i kontakt med vindrutan och chip eller spricka den. Flytta bort från alla traktor - långtradare , fullastad med grus , som du stöter på när du kör bil , eller din vindruta kan skadas av bitar av grus som flyger ut på baksidan av lastbilen .
2 < p > parkera fordonet på en säker plats när du klipper gräset . Gräsklippare kan sling skräp och stenar i luften , eventuellt skadar din vindruta .
3

stänger av bilens defroster till en låg inställning några minuter innan du försöker skrapa bort is från vindrutan . Undvik att hugga eller stickande en iced - over vindrutan med en skrapa eller ishacka .
4

Inspektera din vindruta på en regelbunden basis för eventuella skador . Om du råkar lägga märke till ett chip eller spricka , få den reparerad så fort som möjligt för att undvika mer omfattande skador .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144872.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.