Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Vad är det tyska Autobahn ?

Den tyska Autobahn , en motorväg nätverk som täcker större delen av Tyskland , är den största offentliga vägsystemet i världen . Autobahn är känd för att vara den enda offentliga vägsystemet i världen med vissa delar som inte har några hastighetsbegränsningar . Historia

tyska Autobahn var världens första allmän väg för bilar . Konstruktion började i närheten av sydvästra Berlin omkring 1913 . Nazistiska diktator Adolf Hitler hade uppsikt över en stor expansion av Autobahn systemet på 1930-talet . I början av 21-talet , var Autobahn nätverket 12.044 km , eller nästan 7.500 miles .
Hastighetsgränser

flesta av Autobahn Systemet har inga hastighetsbegränsningar , även om motorvägar har en rekommenderad hastighet på 81 mph ( 130 km per timme ) . De obegränsade hastighet Sektionerna är märkta med " derestriction " tecken . Autobahn är ökända för antalet och storleken av dess olyckor
Olyckor

. I juli 2009 , dåliga körförhållanden och för höga hastigheter ledde till en krasch som involverar 259 bilar längs en ​​30 km lång sträcka av Autobahn . Kraschen ledde till 66 skador .
Överväganden

Enligt VCD tyska Transport Association, kunde Tyskland minskning av antalet trafikdöda med 30 procent och minskat koldioxidutsläpp på sina vägar med 3,4 miljoner ton per år om hastigheter på Autobahn var begränsade till 75 mph .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144972.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.