Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Sätt att minska Bilolyckor

Av de 6,2 miljoner bilolyckor i USA 2004, var nästan en tredjedel av dödsolyckorna beror delvis av för hög hastighet, enligt Förespråkar för motorväg och Auto Safety, en allians av konsumenternas hälsa och säkerhet grupper som arbetar för att göra vägar säkrare. Av dem som omkom i auto olyckor, var 55 procent inte i säkerhetsbälten. År 2006 var 41 procent av dödliga trafikolyckor klassificerats som alkoholrelaterade. Någon dödas i en alkoholrelaterad bilolycka var 31 minuter, med en person som lider skador från alkoholrelaterade trafikolyckor varje två minuter. Många auto olyckor kan undvikas genom att iaktta grundläggande säkerhetsregler. Slow Down

än skyltad hastighet medför risker för dig och dina passagerare. Du kanske tror att du har möjlighet att styra ditt fordon och att högre hastigheter är säkra, men du har fel. Hastighetsbegränsningar är noga övervägas och återspegla de eventuella farorna med området. Observation hastighetsgränser kan rädda ditt liv eller livet för någon annan.
Buckle Up

Polisen genomdriva bilbälte lagar eftersom säkerhetsbälten rädda liv och förebygga allvarliga skador. Oavsett om du reser två miles eller ta en resa över landet, kan använda säkerhetsbälten, fästen rädda ditt liv. Placera barn i lämpliga bilbarnstolar att förebygga skador. Addera ditt Keep Alert
Drive

bara när du väl är utvilad och inte är påverkade av droger eller alkohol. Var försiktig när du tar receptbelagda läkemedel, eftersom många kan orsaka dåsighet eller fördröjd reaktionstid. Läs alltid etiketten noga och aldrig köra bil efter att ha tagit en ny medicin tills du är säker på hur det påverkar dig.
Undvik distraktioner

Sätt mobiltelefon away.If du måste ringa ett samtal, dra till sidan av vägen eller hitta en rastplats där man kan ringa utan att utgöra säkerhetsrisker för dig själv, dina passagerare eller andra på vägen.
Set Beteende Regler

Instruera passagerare - särskilt barn - att körningen är allvarliga saker och du måste hålla din uppmärksamhet på vägen. Låt inte horseplay eller praktiska skämt i bilen medan du kör. Genomdriva regler om förväntat beteende för att hålla distraktioner till ett minimum.
Håll fordon i gott skick

visuellt inspektera ditt fordon före körning och hålla underhåll aktuell. Kontrollera att alla lampor och säkerhetsanordningar fungerar och är synlig för andra förare. Kontrollera dina däck för ordentlig inflation och tecken på slitage. Vindrutetorkare ska vara i gott skick.
Bedöm Väglag

Undvik att köra i dåligt väder om möjligt. Var försiktig och ge extra restid om du måste köra i regn eller snö. Snö, is eller slask försämrar din förmåga att stoppa och gör hanteringen av fordonet svårt. Regn kan göra vägarna hala och försämra sikten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144820.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.