Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur för att finn Rapporter Freeway Olycka

Olycksstatistik Rapporterna är användbara för sortering genom ett motorfordon försäkringsskada eller försvara dig själv mot avgifter om polisen tilldela skulden till en av förarna. En typisk olycka rapport kommer att ha information om alla av de förare inblandade och fordon, samt en beskrivning-och schema som illustrerar vad som ägde plats. Erhålla de rapporterna involverar tracking ner de lämpliga polisbyråer. Också hålla i åtanke att, i vissa fall, county-eller statlig-nivå polisen har behörighet på vissa motorvägar, kanske så ju landsting eller stat polisen vara den agenturen i avgift, fastän den gemenskap i där olyckan inträffade har sin egen kommunal polis department. Saker Du ska behov
Tillgång till polisen avdelning som reagerade till den olyckan
Kontanter eller checka in fallet finns det en Avgiften för handläggning de rapporter

Show Mer Instruktioner
Att hitta den Lead Agency och Att få den rapporten

1

Kompilera den information du redan vet om en olycka - datum, beräknad tid, town eller ort, gata namn, etc. Sedan, kontakta den icke-nödnumret för ditt län: s Emergency 911 center och be dispatchers vem den bly-polisens byrån befann sig i det fallet. De bör också kunna för att förse dig det telefonnumret.

2

Ring den lämplig polisen byrå att kontrollera de svarat till den olyckan. Om så, kommer du antagligen fortfarande behöver för att inställa sig personligen för att få rapporten. Om de inte har en olycka betänkande, fråga om de är arbetar fortfarande på det eller om detta uppdrag finnas att finnas som hanteras av en olik byrå.


3

Request den rapporten från den lämplig polisen byrå. Observera att om du inte var ett part i olyckan, kanske du inte vara berättigad till rapporten.

I något påstår, liksom Minnesota, är de rapporterna också utfärdas till nästa av anhörig, advokaterna inblandade i fallet, andra brottsbekämpande organ och försäkringsbolag företagsrepresentanter.

A avgift för den rapporten kan krävas innan du mottar det.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144867.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.