Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man undviker en bil Skid

Om du kör en bil, så småningom kommer du förmodligen vara inblandade i en bil sladd. Dessa typer av problem orsakas vanligtvis av våta eller isiga vägförhållanden, eller att behöva stanna eller väja plötsligt för att undvika en olycka. Det finns sätt att behålla kontrollen över bilen även under de värsta körförhållanden och att undvika sladd som kan resultera i en olycka orsakar mindre eller livshotande skador. Instruktioner
1

sakta ned din bil, är det särskilt viktigt under dåligt väder situationer. Om du kör på en väg med mycket trafik, kan du också behöva sänka din hastighet. Ju fler bilar det är på väg, desto mer sannolikt en av dem måste stanna eller bromsa häftigt orsaka bilarna bakom att gå in i en sladd.
2

Undvik efter fordonet framför du alltför noga genom att följa två andra regeln, enligt trafikreglerna hemsida. Detta gör att du kan ha tid att styra bilen ur farans väg och ge dig tillräckligt med tid att bromsa på ett säkert sätt. Under dåligt väder, bör du stanna minst fyra sekunder bakom bilen du följer.
3

Kör långsamt runt kurvor i vägen, speciellt om det är en obekant väg. Eftersom de flesta sladdar är fel av föraren, upprätthålla en säker hastighet är viktigt speciellt när du reser i nya områden.
4

Tillåt gott om extra tid när de närmar sig ett stoppljus eller stoppskylt. Kom ihåg att avståndet som krävs för att bromsa fördubblas i dåligt väder när det är regn eller is på gatorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144889.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.