Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur du fyller i Auto formulär Body Olycka

Svår väder, kör på natten eller en brist på uppmärksamhet kan orsaka en trafikolycka. Efter en olycka, kontrollera om skador och ringer ambulanspersonalen, om nödvändigt, ofta följt av bestämning skada som de fordon som är inblandade i olyckan. Statliga lagar kräver drivrutiner för att rapportera olyckor när de inträffar och om skadan är betydande. I Oregon, till exempel, skall föraren rapportera en olycka om skadan är över $ 1,500. I Kalifornien måste föraren anmäla en olycka om skadan är över $ 500. Beloppet varierar mellan stater. Oavsett ditt tillstånd kräver, kommer det förmodligen att kräva att fylla i ett formulär auto organ olycka. Saker du behöver
bilolycka formulär
Pen
Visa fler instruktioner
1

samla så mycket information om olyckan som möjligt när det inträffar, inklusive namn och emblem antal svarande poliser, om tillämpligt. Anteckna antalet inblandade bilar och märke, modell och färg på varje bil. Notera om bilarna skulle flytta eller parkerade och all passagerarinformation. Observera placeringen av bilarna efter olyckan. Notera den tid och väder på dagen för olyckan. Samla information om varje förare, inklusive körkort, telefonnummer, adress och försäkring information.
2

Skriv informationen om olyckan på linjerna som finns på blanketten. Bildelar olycka former har typiskt rader för varje förares namn, adress, bil och försäkringar information.
3

Markera rutorna på formuläret som de tillämpas på olyckan. Kaliforniens form, till exempel, har lådor som gör reportern att kontrollera detaljer om olyckan, t.ex. om bilen var parkerad, stoppades i trafiken eller flytta.
4

Rita en bild av olyckan, om formen ger ett utrymme för ett diagram. Rita den ungefärliga placeringen av fordonen vid tidpunkten för olyckan. Märk diagram med information såsom gatunamn inblandade och bilar.
5

Beskriv i formuläret olyckan skador på bilarna och rapportera eventuella resulterande skador. Endast redovisa fakta, inte omfatta yttrande eller spekulation i formuläret

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144955.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.