Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Inbyggd Bilbarnstolar och säkerhet

Sedan vårdgivare ofta installerar bärbara bilsäten felaktigt, kan inbyggda barnstolar reducerar ett barns skaderisk i olyckliga fall av en olycka. Funktion

Inbyggd barnstolar, även känd som integrerade bilbarnstolar, är speciellt utformade för barn. Dessa platser eliminerar behovet av en separat bilbarnstol eller bälteskudde.
Betydelse

fordon kraschar är toppen dödsorsaken för de åldrar 3 till 14 i USA. Bilbarnstolar och bältesstolar ger skydd mot krascher, men 75 procent av föräldrarna inte installera barnstolar ordentligt.
Riktlinjer

Bebisar ska sitta i en bakre -vänd bilbarnstol tills de är 1 år gammal och väga minst 20 pounds, vid vilken tidpunkt de ska flytta till en framåtvänd konvertibla bilbarnstol som har en femgradig systemet sele återhållsamhet. Barn som väger 40 till 80 pounds och är mellan 3-fot-3 och 4-9 bör sitta i en bältesstol.
Typer

Integrerade säten som har en fem-punktsbälte är utformade för barn i minst 1 år gammal, väger mellan 22 och 50 pounds och är inte högre än 3-fots-11. Inbyggd bältesstolar som glider ut och kan användas med en lap /axelrem finns i vissa bilar. Addera Safety

National Transportation Safety Board rekommenderar integrerade barnstolar eftersom de eliminerar behovet av extra hårdvara, undvika felaktig installation och ge en fasthållningsanordning speciellt utformade för barn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144885.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.