Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man undviker en bilolycka

Bilolyckor är ansvariga för ett dödsfall var 13 minuter i detta land. Nationell statistik visar att under 2005, rapporterade den amerikanska över 6.420.000 bilolyckor. De är svindlande siffror för auto kollisioner. Om detta antal skulle kunna reduceras med 1/3 eller 1/10, skulle många liv skonas och sorg undvikas. Med några sunt förnuft tips och praktiska råd, kan vem som helst ta försiktighetsåtgärder för att undvika en bilolycka. Instruktioner
1

Plot din körning innan du ger dig ut för att gå någonstans. Bestämma den bästa vägen för att komma till din destination. Detta kommer att undvika att behöva stressa och köra för fort.
2

Lämna ditt hem eller kontor i god tid för att möjliggöra att köra säkert. Vanligtvis när du väntar för sent att lämna någonstans, känner dig pressad att ta igen den tiden genom att köra för fort eller tar för många chanser i din körning.
3

Var uppmärksam när du är på väg körning. Begränsa eller eliminera användningen av mobiltelefoner, kanske för att endast användas i nödsituationer. Om du måste använda din mobiltelefon för att ringa ett samtal, dra över till sidan av vägen eller utanför vägen för att göra det. Komplettera ditt samtal innan du återupptar din körning. Också eliminera alla extra aktiviteter som makeup ansökan, läsa tidningen eller ens dricka drycker.
4

Lyssna på radio för att få uppdateringar om var olyckorna har inträffat på vägen. Ta hänsyn till denna information vid planering och justera din körning kurs.
5

Håll händerna på ratten hela tiden. Många olyckor inträffar när en person når ner för att få något, eller når bakom dem för att få något. Detta är mycket farligt. Att släppa ratten av någon anledning kan leda till att du förlorar kontrollen över fordonet.
6

Beakta hastighetsbegränsningen. Hastighetsbegränsningen existerar inte för människor att faktiskt gå upp till det. Den fungerar som en påminnelse om vad man inte gå över. Som med allt, måste gränsvärden undvikas, så det är med bilkörning. Däremot, precis som du inte bör gå över hastighetsgränsen, vara försiktig att inte gå för långsamt. Endera av dessa två ytterligheter är en potentiell situation för kollisioner.
7

Rotera däcken på din bil så ofta som bilens handbok föreslår. Detta gör att även slitage på däcken, så att minska risken för ett däck blow-out.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144780.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.