Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man handskas med en smärre bilolycka Rapport

I händelse av en mindre bilolycka, kan bilolycka rapporten vara de viktigaste detaljerna att tänka efter olyckan inträffar. Den svarande polis är ansvarig att prata med alla inblandade parter och vittnen att samla alla fakta och försöka avgöra vem som var fel i olyckan. Den färdiga olycka Rapporten kommer så småningom att arkiveras med de lokala myndigheterna. Denna olycka Rapporten kommer också att behöva ges till försäkringsbolag för att få fördelar. Saker du behöver
Detaljerad information för att ge polisen
Visa fler instruktioner
Hur man handskas med en smärre bilolycka Report
1

ringa polisen när inblandad i någon bilolycka, oavsett hur liten den kan tyckas vara. En komplett och detaljerad bilolycka rapporten måste lämnas till ett Försäkringskassan att initiera en ansökan om förmåner. Att se till att en formell skadeanmälan tas och arkiveras kommer att skydda alla parter mot falska påståenden från någon av de inblandade parterna.
2

tillhandahålla alla begärda upplysningar till den intervjua polis. Detta kommer sannolikt att innehålla information om var olyckan inträffat, som var inblandad, som var närvarande i fordonen, kommer information om de inblandade fordonen och en förklaring (inklusive diagram) av de faktiska accident.The polisregistret olyckan rapporten att upprätta och dokumentera alla viktiga detaljer i accident.The polismyndighet kommer att ge ett ärendenummer för varje part inblandad i olyckan. Detta ärendenummer ger dig möjlighet att få en kopia av olyckan rapporten när den är tillgänglig. Polisen kommer att ge information om hur och när en kopia av olyckan rapporten kommer att finnas tillgänglig. Vissa samhällen ut en liten avgift för att tillhandahålla en kopia av skadeanmälan.
3

få en kopia av olyckan rapporten från polisen efter att de registrerar det. Denna olycka rapporten måste lämnas till Försäkringskassan med en ansökan om förmåner. Kontakta din försäkringskassa för att ta reda på hur man ska möblera dem med en kopia av olyckan report.The försäkringsbolaget kommer inte att behandla en ansökan om en olycka utan en olycka rapport. Försäkringsbolaget kommer att grunda sina beslut på den information som finns i olyckan rapporten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144803.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.