Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hantera en bilolycka

Vi har alla haft missnöje med att ha en olycka någon gång eller annan. Om det var ditt fel, eller den andra förarens, kan bilolyckor vara upprörande, stressande eller skrämmande. Den viktigaste delen är att veta vad man ska göra när du är inblandad i en olycka. Saker du behöver Review, en kamera
Försäkring
Visa fler instruktioner
1

Alltid, alltid få en polis report.Both parternas försäkringsbolag tar polisrapporter beaktas när man undersöker bilolyckan. En polisanmälan kan vara särskilt användbart i en incident där det är svårt att säga vem som är fel.
2

Glöm aldrig att få den andra förarens information.Don inte förlita sig på den andra föraren att rapportera all information på rätt sätt. När du har hans /hennes försäkring info, kan du lämna in ansökan själv och se till att det blir gjort på rätt sätt, och att den andra personen är en del av situationen.
3

Ta bilder. Detta är det bästa argumentet verktyg som du kan ha. Bilder som visar fordon och det omgivande området kan hjälpa dig att komma ur en binda om den andra personen förnekar vad som hände. Se till att ta bilder av båda fordonen, (inklusive registreringsskyltar), och området där olyckan inträffade.
4

Vet vad din bil är worth.Insurance företag inte gillar att betala ut pengar. Om din bil är totalt, är chansen, du kommer att få erbjuds mindre än vad bilen var värd. Om du vet hur mycket din bil är värd

, då kan du bättre bestritt att med försäkringsbolaget . Det bästa sättet att ta reda på hur mycket din bil är värd, är genom att kolla in Kelly Blue Book webbplats som är listad på tipsen längst ned på sidan. Ange bilens informationen i formuläret på hemsidan, och skriva ut resultaten. Detta gör att du har hur mycket din bil är verkligen värt i svart och vitt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144826.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.