Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur får man en hyrbil Efter en olycka

En bilolycka kan vara en mycket traumatisk händelse, och, åtminstone, är det oftast obekvämt. Lyckligtvis, de flesta förare har möjlighet att använda en hyrbil medan deras fordonet repareras eller när de väntar på sin försäkring uppgörelse för att köpa en ny bil. Om du behöver en hyrbil efter en olycka, följa några grundläggande tips för att minimera dina besvär och tid förlorad på vägen. Saker du behöver Málaga Telefon
Körkort
Credit Proof kort
av försäkring
Visa fler instruktioner
1

Ring myndigheterna omedelbart efter en bilolycka, så att en polisanmälan kan utfärdas för försäkringar. Rapporten kan också ge uppgifter om polisutredningen, som de bestämmer sig vara fel och en förteckning över intervjuade vittnen. Detta kan vara till hjälp för din skaderegleraren och samla din lösning förr.
2

Ring ditt försäkringsbolag eller agent så fort du kan och förklara din situation. Fråga företrädaren vilka steg du behöver ta för att lämna in din ansökan. Om du inte vet om du har täckning för en hyrbil, be agenten att granska er politik och kontakta dig omgående, så att du kan få ny transport direkt.
3

Ring biluthyrningsfirman föreslagits av ditt försäkringsbolag. Om du har ordentlig täckning, kan din representant ordna med hyrbil för dig. Om du inte har försäkring för en hyra, ring bolagen själv. Jämför priser och politik, eftersom de varierar kraftigt i hela branschen.
4

Välj vilken typ av fordon som du vill köra medan du talar med hyra bil företaget. Du kanske inte har alternativ om din försäkring representant gjorde arrangemangen. Sedan besluta hur man kan plocka upp bilen. Någon från uthyrningsfirman kan köra bilen till dig, om du inte har transport.
5

Ge lämplig personlig identifiering (t.ex. ditt körkort), försäkringsbevis (om det behövs) och ett giltigt kreditkort till biluthyraren. Även om din försäkring täcker kostnaden för hyrbil, kan företaget begära kreditkortsinformation i händelse av att du skadar bilen eller du hyr den längre än vad som täcks av din försäkring.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144905.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.