Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur du skyddar dina ögon när de Krockkuddar går av i bilen

Krockkuddar distribuera i hastigheter som kan överstiga 200 mph med ett tryck av mer än 1.200 pounds. Biltillverkare har fram till 2012 för att utveckla och installera avancerade krockkuddar som kommer att vara säkrare för förare och passagerare. De flesta skador från krockkuddar förekomma på ansikte, armar, hals och bog, med ögonskador och blindhet som inträffar under vissa olyckor. Du kan skydda dina ögon från krockkuddar genom att följa några säkerhetsåtgärder vid körning. Saker du behöver
Säkerhetsbälten med bältessträckare
Visa fler instruktioner
1

Flytta din bilbarnstol så långt tillbaka som du säkert kan korrekt använda din bil. Detta bör ske på både förar-och passagerarsidan av fordonet. Förare bör hålla minst 10 inches bort från hornet locket, medan passagerarna ska placeras så långt från instrumentbrädan som möjligt.
2

Tilt passagerarsätet något att ge mer utrymme mellan passageraren och krockkudden. Aldrig flytta sätet för långt med en lutning, vilket kan leda till att passageraren glider under bältet begränsningar under en olycka. Addera 3

säkerhetsbältet vid alla tillfällen, även vid låga hastigheter eller vid körning på parkeringsplatser. Enligt en studie utförd av Brown och Penn State Universitet, fick förare och passagerare färre och mindre allvarliga airbag ögonskador med visuellt bättre resultat vid användandet av säkerhetsbälte.
4 spädbarn

Move, barn under 12-år gammal och äldre att baksätet på bäraren i stället för att ha dem rida upp i fronten. De flesta krockkuddar är utformade för män som är 5 fot, 8 inches i höjd och 180 pund.
5

Undvik att använda solskydd, vilket har visats i både test och riktiga tänkbara scenarier för att knäppa av under driftsättning och allvarligt skada ögon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144877.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.