Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Bil Wreck: Hur får man en bil fast

Har du nyligen skadat ditt fordon i en olycka och är osäker på hur eller var man kan få den reparerad? Att veta var du ska gå, vem man ska kontakta och hur mycket det kommer att kosta att minska stress i samband med reparation av ett förlist fordon. Saker du behöver
Bogsering ServiceAuto Bilförsäkring kropp estimatesAn Attorney bilolycka (tillval) Bedömning Expert (tillval)
Visa fler instruktioner
Car Wreck: Hur får man en bil fast

1 p Om det är minimal skada på fordonet och det finns inga skador, kan en officer ombesörja att fordonet bogseras från platsen. Om du är på fel, kommer ditt försäkringsbolag att hållas ansvarig för dina skador och skador på andra fordon. I ett enda parti olycka, kommer ditt försäkringsbolag att ansvara för kostnaden för alla skador. Om du inte har gjort något fel, kommer bogsering kostnader täckas av den andra parten och arrangemang kommer att göras genom sitt försäkringsbolag. Om du inte är försäkrad eller har begränsat ansvar, kan du räkna med att betala out-of-utlägg.
2

Var noga med att kontakta ditt försäkringsbolag. Ju tidigare en fordran redovisas, kan de snabbare reparationer uppskattas och slutföras. I en två-party kollision, kommer du att få en skadeanmälan från en polis. Försäkringen informationen för den andra parten kommer att vara i rapporten, så det rekommenderas att kontakta det försäkringsbolag också. Om den andra parten är fel, kommer hennes försäkringsbolag kontakta sannolikt att säkerställa att det inte fanns några skador, få en redogörelse av kollisionen och få en förståelse av de totala skadorna.
3

Om du är på fel, kan åtkomst till skadestånd vara dyrt. . Det rekommenderas att jämförande auto organ forskning bedrivs för att få den lägsta uppskattningen möjligt för den erforderliga auto organ arbete
4

Ytterst finns det ett beslut som skall göras: Är reparera ett förlist fordon dyrare än att köpa en ny bil? Om du inte har gjort något fel, kan försäkringsbolag erbjuder att fixa bilen i helhet, utan kostnad, eller ge dig pengar för att köpa en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144824.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.