Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur Dodge älg under parningen Season

En bil är mest sannolikt att kollidera med en älg under sommaren och hösten när trafiken är som tyngst. Älg parningstiden, som sträcker sig från mitten av september till mitten av oktober, är den mest riskabla perioden. Följ dessa steg för att undvika att kollidera med en av dessa tunga djur. Instruktioner
1

Kom ihåg att ducka en älg är bättre än att slå den med din bil eftersom en älg är en lång varelse (upp till 7,5 meter). När benen blir påkörda av en bil, flyger det upp över motorhuven, och dess kropp träffar vindrutan och taket. Du kan både bli dödad. Uppmärksam på älgar korsar väg
2

tecken-de indikerar ofta älg aktivitet i ett område. Vet att älgen kan vara mycket oförutsägbara och svåra att smita under sommaren och parningstiden.
3

färdas i hastigheter mycket lägre än hastighetsbegränsningen. Allmänna säkerheten avdelningar rekommendera körning på cirka 40 miles per timme i älg passerar områden. Vid denna hastighet du är mer benägna att undvika en älg i stället för att slå det.
4

försiktig på natten. Älg har mörka rockar och mörka ögon, så de är mycket svåra att se på natten. Förstå att den farligaste tiden för älg-fordonskollisioner är mellan skymning och gryning när älgar är svåra att se.
5

Håll en bild i huvudet av en stor utskuren figur gjord av svart konstruktion papper plötsligt uppdykande framför din bil när du kör på natten-klocka för allt som rör sig.
6

Håll inne ljus låga, så att du kan se framför din bil och få en bättre chans att ducka älg under parningstiden och andra tider.
7

Undvik efter andra fordon att noga under parningstiden. Detta kommer att bidra till att ge dig tillräckligt med tid för att reagera till bilen framför dig om den slutar plötsligt att undvika en älg kollision.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144781.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.