Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man fyller i Washington State Rapportera Traffic Collision

Varje förare inblandade i en bil kollision i staten Washington är skyldig att lämna in en rapport Traffic Collision (TCR) inom fyra dagar, om inte en polisman utreder kollisionen. Du kan även skicka in en TCR av ditt eget, även om olyckan utreds av en officer. Att fylla i formuläret kan vara nästan lika förvirrande som själva olyckan, så vi kommer att förse dig med en vanlig engelsk guide till processen. Saker du behöver Flighter Washington state kollision rapport Driver formulär Mössor och fordonets information från alla bilar inblandade
namn på vittnen
Visa fler instruktioner
1

Skaffa två tomma Collision rapportformulär från någon stat, stad eller län brottsbekämpande kontor. Den andra formen föreslås i fall du har svårt diagramming olyckan och måste börja om på nytt. Tryck fast, med hjälp av en kulspetspenna, kontrollerar att alla markeringar är synliga på baksidan kopian.
2

Ge information i avsnitt 1 om dig själv och bilen du körde. Detta kommer att inbegripa året, märke och modell av din bil, antal passagerare, och information som visas på ditt körkort. Addera 3

Record fordonet och föraren information i avsnitt 2, som beskriver något annat fordon inblandade i olyckan. Det är där du kommer att behöva lita på ditt minne samt information du utbyts med andra förare. Det är inte ett test, så få inte panik om du saknar några av de begärda upplysningarna. Fyll i den så fullständigt som möjligt.
4

Inkludera så mycket information som möjligt i de följande avsnitten. "Annan egendom" avser nonvehicle egendom som kan ha skadats i olyckan, t.ex. brandposter, lyktstolpar och byggnader. Formuläret frågar även för information som du kanske eller kanske inte vet om skador på förare och passagerare i varje fordon samt fotgängare. Du bör också ange eventuella vittnen till olyckan, inklusive dina passagerare.
5

Svara på frågor om eventuella poliser som svarade på olycksplatsen och vilka citeringar utfärdades, om något. Beskriv den exakta platsen för olyckan och närliggande tvärgatorna, och vilken typ av vinklarna var inblandade (bredsida, huvud, fast föremål, etc.) genom att kontrollera eller fylla i rutorna.
6

Den sista skriftliga delen ställer frågor om väder och street förhållanden, ställning för fotgängare, snabba fordon, och huruvida bilens ljus och vindrutetorkare var på. Svara noga om din egen bil, men du kanske inte vet svaren om de övriga fordonen. Känn dig fri att använda släpande frågetecken och "okända" som svar på något du inte är säker på om de andra fordonen, men försök att svara på varje fråga. Dina svar här kan användas av ditt försäkringsbolag för att avgöra om de håller dig ansvarig för en del av olyckan och därför kommer att höja dina priser. Kartan
7

Label, med nr 1 för din egna fordon och de nummer du tilldelats de andra fordonen i ett tidigare avsnitt i formuläret. Använd endast den kartbild som visar gator på ungefärliga vinklar dem i olyckan, och markera pekar kompassen för norr, söder, väster och öster. Markera positionerna för alla fotgängare, hinder, kurvor eller trafikljus. Märk fordonet diagram till det bästa av din förmåga, visar skadade områden i varje bil. Registrera och datum, ta sedan bort den bakre kopiera och hålla dig är din olycka fil. Maila originalet till adressen på blanketten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144843.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.