Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur får man en Förarens Abstrakt

Din förarens abstrakta är en pågående, komplett register över allt som någonsin spelats in om din körning historia. Det börjar från det ögonblick du får ditt körkort (eller i vissa stater, ditt körkortstillstånd) och spårar varje trafikstopp, stämning, bilolycka, peka emot, peka sjönk, och alla kör klasser som du har tagit. Förarens abstracts är ofta begärs av försäkringsbolag för att avgöra risken för att försäkra dig, med potentiella arbetsgivare, och ibland används i juridiska frågor där din körning ifrågasätts. Om du behöver få en kopia av någon anledning, inklusive personliga frågor, här är hur man får en förares Sammanfattning: Instruktioner
1

beställa en blankett från DMV

Din lokala DMV kontoret har en procedur för förfrågan förarens abstracts. Detta inkluderar ett ansökningsformulär som måste fyllas ut, och du kan behöva lämna in en kopia av ditt körkort, tillsammans med en avgift för en kopia av dokumentationen. Kolla på nätet för att se om de blanketter finns på DMV: s hemsida, eller stanna till kontoret för att plocka upp.
2

Copy ditt körkort

Tillsammans med ansökningsformuläret, du kan behöva lämna in en kopia av ditt körkort, både fram och bak. Detta inte bara bevisar att du är den person för vilken förarens abstrakta är för, men den används också för att hjälpa till att hitta rätt information i systemet med ditt licensnummer. Svartvita kopior är oftast acceptabelt att få en förare abstrakta.
3

skicka formuläret och betala

Avgift
Det finns en nominell avgift för att få en förare abstrakta till betala för kopiering kostnader och avgifter bearbetning, vanligtvis mellan $ 5 och $ 20, beroende på ditt tillstånd. Om du skickar post i formuläret, skicka in en postanvisning eller en bankväxel, personliga checkar är ofta inte tillåtet. Om du tappar i formuläret ut personligen, kan du också betala kontant. Du bör också innehålla ett adresserat frankerat kuvert för förarens abstract ska skickas till dig, speciellt om du lämnar in begäran per post.

Efter registreringen, tar det vanligtvis mellan 2 till 3 veckor att få din förarens abstrakt med posten. Du kan göra ytterligare kopior själv när du får förarens abstract om du behöver skicka kopior för andra ändamål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144823.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.