Camper Layout Idéer

En husbil, om en liten en för resor med övernattning eller en större stil för veckolånga turer, är en plats att kalla hem medan på vägen. En husbil, om de är konstruerade, inredda och anges korrekt, kan maximera din användning av rymden. Att veta hur man bäst organiserar och använda delar av en sommarlägret kommer att göra din husbil bekväm och användbar, oavsett var du går eller hur länge du stannar. Kök

kök eller matlagning område av en sommarlägret, de som är stora nog att hysa ett sådant utrymme bör organiseras och utformas för att maximera området. Använda dubbla syftet objekt är ett sätt att maximera layouten. Till exempel, använd tabellen för att äta som matlagningen området, ytterligare använda ditt utrymme genom att ha tabellen fälla ihop in i en vägg. Använd hängande lagerhyllor på dörrar för praktisk förvaring av livsmedel, servis och bestick. Du bör ha mikrovågsugn, spis och kylskåp i samma område som diskbänken för att använda det lilla utrymmet bäst. Häng mikrovågsugn och placera en mindre kylskåp under diskbänken för att göra layouten mer yteffektiva. Om husbilen inte har skåp, lägga till några och har dem installerade så nära taket som möjligt.
Vardagsrum och lounge område

En levande och slappa område en husbil kan inkludera en soffa, soffbord, tv och tv-stativ. Ytterligare artiklar ibland finns tidskriftshylla, fotstöd, ottomaner och lampor. För att göra den mindre storleken på området fungerar bäst, har layouten dubbla användningsområden en bäddsoffa i stället för en vanlig soffa. Häng tv på en vägg genom att välja en platt-versionen, och montera högtalarna bredvid TV till gratis extra golvyta. Face soffan mot väggen med TV. Om du använder ett soffbord eller sidobord, välj en version som har extra lagringsutrymme placerad under bordsskivan.
Sleeping Area

sovalkov en husbil är den plats där du huvudet för vila efter en lång dag av resa och turnera. Använda nedfällbara barnsängar fördubblar sovalkov höger utanför bat. Om du bara vill ha en enda säng på golvet, välj en stil som har inbyggd förvaring lådor undertill och även inbyggda bokhyllor som en sänggavel för förvaring. Om du hålla golvet rent, genom att lagra och bostäder objekt upp högre, kan du kasta ner luftmadrasser när du har extra gäster. Använd vägg krokar för förvaring av filtar och rockar, hängande hyllor för kläder och hopfällbara tvättkorgar som i ett hörn för att samla smutsiga kläder och sängkläder.
Utomhus

utomhus område av en sommarlägret blir ibland så mycket användning som insidan. På grund av detta, att uppmärksamma utformningen av den yttre delen är viktig. Om du har en husbil med bifogade steg eller ett däck, använda detta utrymme som grund för hela utomhus design. Använd vilstol stolar och sätter matsal på robusta delen av utsidan. Skapa ytterligare sittplatser utanför husbilen med fällbara stolar, fällbara bord, bärbara grillar och hopfällbara kylare. Alla fällbara objekt kan enkelt lagra i undersidan, allmän lagring avsnitt av husbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118701.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.