Bobcat t-190 Specifikationer

Bobcat T190 bandlastare, infördes 2003, hade en turboladdad motor och hanteras en operativ kapacitet på £ 2715 till 50 procent av spets. Lastaren hade massor av hästkrafter och en maximal hastighet på 7 km /h - en vanlig hastighet för de flesta redskapsbärare. Kunderna kan lägga till andra funktioner och köpa tillbehör för att öka T190 mångsidighet. Motor och storlek

Med en hydrostatisk transmission, har Bobcat T190 en 56-hästkrafter Kubota dieselmotor, vilket resulterar i hög ström, hydraulisk kraft och intensiv dragkraft. Den fyrcylindriga motorn har en kapacitet bränsletank på 26,8 liter. Längden på Bobcat, inklusive skopan, är 130,3 inches, bredden, med skopa, är 68 inches. Höjden till skoppinnen är 118,2 inches. Den totala höjden på hela maskinen är 76.3 inches.
Operativa enheter

Du styr lastarens framåt och bakåt ingår, körhastighet och styrning med två spakar. Ett fullständigt hydrostatisk, gummiband enhet möjliggör smidig växling och styrning. Bobcat T190 har höja och sänka lyftarmarna och en dumpning och rollback hink som du styr med fotpedaler. Handreglage finns som separata alternativ.
Funktioner

En lång lista på standard funktioner medföljer Bobcat T190, såsom en justerbar fjädring stol med en vinyl täcka, lyft armstöd, automatisk glödstift, Bobcat interlock styrsystem, yttre hydraulik som möjliggör variabelt Mad Max flöde, en deluxe hytt och ett turboaggregat med spark-avledare ljuddämparen. Bob-Tach tillåter dig att lägga till bilagor, t.ex. en grävare eller snöslunga istället för en hink. Tillgängliga redskap inkluderar en flishugg, en väghyvel, ett verktyg gaffel, ett träd spade, en rorkult, en trepunktsfäste, en hyvel och en bakre stabilisator.
Special Options

Tillgängliga alternativ för Bobcat T190 inkluderar ett avancerat styrsystem, en omvänd larm, ljus strobe, Släntskopor positionering, sidorutor och en sund cab. Luftkonditionering är ett välkommet alternativ för dem som arbetar i fuktiga eller uppvärmda platser. Den valfria minilastare kit loader utbildning är en bra idé för operatörer utan att ladda erfarenhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118674.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.