Hur man byta olja i en Kawasaki 300 Lakota

Kawasaki Lakota 300 är ett terrängfordon med en 299cc motor. Oljan i motorn smörjer insidan av motorn gör att motorn ska gå smidigt när du kör. Det är bäst att byta motorolja var 20 timmars ridning. Den oljeavtappningsskruv ligger på undersidan av motorn och oljan tanklocket är beläget på vänster sida av motorn. Oljetanken locket kommer att ha "OIL" stämplat på toppen av locket. Saker du behöver
dräneringskärlet
Hylsnyckelsats
Ratchet
insexnyckel
Ny motorolja
Visa fler instruktioner
1

Place dräneringstråget under Lakote motor. Titta under motorn och lokalisera oljepluggen. Pluggen ser ut som en stor bult i mitten av motorblocket.
2

Öppna Hylsnyckelsats och hitta rätt storlek uttaget för oljeavtappningsskruven. Använd Ratchet och uttag för att dra ut kontakten ur motorn. Dra ut kontakten ur motorn och låt oljan rinna ut i avloppet pan.
3

Byt avtappningspluggen till motorn. Ta bort locket oljetanken. Använd insexnyckeln för att ta bort den lilla skruven på sidan av oljetanken.
4

Placera tratten i oljetanken. Häll ny olja i oljetanken långsamt tills oljan börjar komma ut ur det lilla hålet där lilla skruven var. Just när du ser oljan som kommer ut ur det lilla hålet sluta hälla oljan och byt den lilla skruven i hålet och dra åt skruven med insexnyckel.
5

tillbaka locket oljetanken och köra motorn i några minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117580.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.