Lägga till en Signal sida Vrid ett Travel Trailer

Den tillsats av en sida tur signal till en resa släpvagn ger andra förare på motorvägen en tydligare indikation på vad som är på väg att hända. Andra drivrutiner kanske inte kan se blinkers på baksidan av resor släpvagn på grund av annan trafik, eller med andra visuella hinder. Många rekreation fordon (RV) ägare känner denna belysning bör vara en standard säkerhetsbelysning utförts av tillverkaren. Saker du behöver Sida 2 orangefärgade lampor (med pil rekommenderas, eller minst 2 inches med 3 inches) katalog 2 till 3 bakljus omvandlare Review gulgröna ledningen för omvandlare utgång
grönt, gult och vit tråd för omvandlare ingång
Wire snips
Lödkoppling mindre linlås kontaktdon
Tänger
Drill
Blandade självgängande skruvar
Visa fler instruktioner
Connect Converter Input
1

Hitta en bra säker plats för omvandlaren. Så mycket av vädret som möjligt. Mound converter box till vagnens ram. Använda lodet-mindre kontakt linlås, anslut en 12 tum lång (eller tillräckligt länge för att nå omvandlarens trådar) grön tråd precis bakom vagnens elektriska ledningar plugg. Försäkring vik över sladdkopplingsdonet är fastklämd med en tång så tråden isoleringen penetreras av de "V"-fräsar, och locket är låst på plats. Gör samma sak med de gula och vita trådar. Gör en god jordkontakt för vit tråd.
2

För en sidomonterad körriktningsvisare, montera signallampor så nära centrum av vagnens sida. Detta bör vara centrum för både trailerns längd och släpets höjd. Vissa resor släpfordonets har glasfiber sidor, och i detta fall en extra jordkabel måste köras från ljuset till närmaste praktiska baskunskaper metall plats. Addera 3

att ansluta omvandlaren utgång, Använd lod-mindre kontakt linlås och anslut en tillräckligt lång bit tråd för varje ny sida av fordonets belysning blinkers. Grönt för höger och gult för vänster sida. Dessa tråd färgval kommer att hålla tråden färgen konsekvent, och mycket lättare att felsöka ska kabeln Gremlins i. får Kontrollera ledningar för att försäkra att du inte har den andra sidan lysa som en broms ljus när man använder den ena sidan av svängen signalen eller det andra.
4

Vid montering av lampor, hitta släpets sida center. Tänk på att ledningar kommer att behöva springa till detta ljus. Dölja trådarna enligt silvertejp bör inte ens övervägas. De allra flesta vagnar som behöver detta ljus sida sväng är nära ratten väl. Köra trådarna ned längs ramen, och sedan kommer upp i hjulhuset. Om detta inte ger höjden önskas, ta bort plasten hjulhuset för extra rum. Försäkra alla kablar är säkrade, inte på någon nypa poäng, eller där en del av släpvagnen kan gnida mot kabelns isolering. Cutting en liten 1/4 tums fäste i plast hjulet väl är helt acceptabelt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117587.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.