Hur man tar bort Starter på en 2001 Polaris Sportsman 90

Polaris gör en mängd olika fritidsaktiviteter fordon för personligt bruk, såsom en ATV. Om startmotorn som är på din Polaris Sportsman 90 ATV börjar bära tryckknapp start mekanismen inte fungerar korrekt. Detta kräver att du ersätta den gamla starter med en ny del. Men innan du installerar en ny startmotor för din ATV den gamla kommer att behöva tas bort. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Hitta skruvarna som används för att säkra vänster fot också. Ta bort det här skruvarna med hjälp av stjärnskruvmejsel. Ta bort skruvarna som håller fast bältet och täcker koppling.
2

Demontera skruvarna som används för att fästa enheten kopplingen och drivs koppling med hylsnyckel. Den drivna kopplingen glider rätt av ryggraden.
3

Hitta och ta bort skruvarna som används för att fästa den bakre delen av kopplingshuset med hylsnyckel. Du ser nu tre bultar på den primära axeln och ytterligare tre på kraftöverföringsaxeln. Avlägsna bultarna med hylsnyckel.
4

Hitta starter som är i-mellan transmissionen och motorn. Två bultar fästa startmotorn till motorn. Avlägsna dessa med hylsnyckeln.
5

Tryck på framsidan av startmotorn lätt med en hammare för att tvinga ut den. Koppla bort pluskabeln från startmotorn med platt skruvmejsel.
6

Placera den nya startmotorn i motorn. Fäst den positiva kabeln till startmotorn med platt skruvmejsel.
7

Ställ bitarna av motorn ihop och fäst med hylsnyckel. Dra åt kopplingen och remkåpor med Phillips skruvmejsel.
8

Sätt tillbaka den vänstra foten väl och sedan starta maskinen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118605.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.