Kickstart Problem med Kawasakis fyrhjulingar

Även om de flesta av de fyra motorcyklister i Kawasakis lineupen av alla terräng fordon (ATV ) har en elektrisk startmotor , vissa modeller , liksom Mojave 110 , kommer med en manuell Kickstarter . Liksom alla mekaniska system kan startmotorn stöter driftproblem . Bolaget föreslår felsökning råd relevant för alla sina rivstart fyrtal i Mojave handboken . Snabba åtgärder
p Om vissa inställningar är inte på plats , då Kawasaki ATV kickstarter inte kan ingripa . Se till att motorns stoppknapp är i RUN-läget . Kontrollera också att växellådan är i neutralläge .
Fuel

Kontrollera bränslemätaren och se till att bränsletanken innehåller tillräckliga nivåer av bensin . Om inte , kan fylla tanken med blyfri bensin med oktantal på minst 91 .
Säkring

en säkring hindrar också kicken från ingrepp . Ta huvudsäkringen , beläget i säkringsdosan under sätet och kontrollerar anslutningen vid säkringen centrum . Om den är trasig , byt ut den mot en säkring med samma amperetal , enligt förteckningen i Underhåll och justering av bruksanvisningen .
Batteri

Om quad batteri är urladdat , kan kicken fungerar inte . Ta ut batteriet ur sitt fodral , sitter under Kawasaki ATV säte , och ladda det fullt med en separat batteri laddaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118588.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.