Idéer för att renovera en liten resa Trailer Camper

Små resor släpvagnar har drabbat vägen igen. En vintage trailer husbil kombinerar retrostil med ett billigare läge av fritidsfordon. För många ägare, kommer halva nöjet att äga en husbil från renovera den. Förvandla en liten pärla resor trailer från 1930-talet, 40-talet, 50-talet eller 60-talet till en semester fordon som kommer att ha andra resenärer tutande sin beundran. Sanna trailer aficionados uppdatera sina campare med ett öga på både komfort och behålla den ursprungliga känslan av mid-20th-talet resor kul. Återställ Versus Renovera

Bestäm om projektets mål är restaurering eller renovering. Restaurering returnerar husbil till ett tillstånd så nära originalet som möjligt. Renovering behåller mycket av släpets charm men lägger personliga och moderna inslag. Marknadsvärdet på en vintage sommarlägret kan minskas kraftigt genom att renovera det. Köpare av restaurerade små trailers söker campare med originalutrustning, färger, vitvaror och möbler. Moderna inslag, även de i linje med husbil ursprungliga eran, minska dess collectibility.
Paint

färgen snabbt fräschar en trailer husbil. Håll fast vid husbilen s årtionde med färger från perioden. Överväg att föra utsidan färg palett inne. Små resor släpvagnar löper mellan 14 och 16 meter i längd, så välj en färg på insidan som öppnar upp utrymmet. Spara djärva färger för accenter, blekare nyanser kommer att bli lättare att leva med under lång tid. Lägg pizazz med breda alternerande ränder i harmoniserande nyanser. Välj tvättbar färg för enkel rengöring. Undvik att måla ursprungliga träslöjd och metall även i renoveringar.
Kyl-och VVS

Installera en effektivare kylskåp och toalett. Undvik absorptionskylskåp om möjligt, de är dyrare än vanliga kylskåp och använda mer energi. Hitta en enhet med så många energialternativ som möjligt: ​​fler alternativ, fler resor flexibilitet. Leta efter en toalett med en full skål flush även vid användning av alternativa kraftkällor. Anti-bakterie toalettstolar minska tillväxten av svamp och mögel. Flexibel gummislang rör sig med vägen och är mindre benägna att brista eller läcka.
Bekvämlighet och Anslutningar

Lägg en mikrovågsugn för snabba måltider. Spara utrymme med en platt-skärm som gör dubbel plikt som en tv. Apparater i samma ljusa färg liva upp vagnens interiör. Rostfritt stål apparater kan göra interiören verkar större. Ett sammelsurium av färger och utföranden stänger utrymmet i och förringar en övergripande utseendet. Installera nya arbetsytor med enkla rena ytor. Köp en router för att koppla enheter och eliminera sladd trassel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118695.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.