Hur man lägger Razor Däck på en Yamaha Blaster

Yamaha Blaster är ett terrängfordon (ATV) som låter ryttaren omfatta alla typer av grova eller släta ytor. Dessa fritidsfordon använda däck som har en tjock slitbana för bättre grepp med lösa och gropiga ytor. När däcken bli sliten, förlorar de drivning och kan utgöra en säkerhetsrisk. Därför är det viktigt att installera nya däck, såsom Razr (uttalas "razor") varumärke däck, på fordonet. Detta är något som nästan alla ATV ägare kan göra. Installationen är densamma för alla ATV. Saker du behöver
ATV däck järn
Vegetabilisk olja
Flathead skruvmejsel
ATV jack
Tire skiftnyckel
Strap ratchet
Air kompressor
Visa fler instruktioner Review bort det gamla däcket
1

Höj hjulets axel för Yamaha Blaster som du planerar att arbeta med en ATV-uttag.
2

Ta bort fälgen från Yamaha Blaster. Lossa och ta bort alla muttrar som håller hjulet på ATV genom att vrida dem moturs med en ATV däck järn.
3

Töm gamla däcket. Lay däcket med framsidan uppåt. Detta är den sida som innehåller bokstäver. Ta av locket från luften ventilen genom att vrida den motsols med handen. Tryck på ventilspindeln till ena sidan medan knä på däcket. Detta kommer att frigöra och tvinga luften från däcket.
4

Avlägsna däcket från fälgen. Skjut en vanlig skruvmejsel in i utrymmet mellan däcket och fälgen. Tryck på handtaget på skruvmejsel mot fälgen. Flytta skruvmejseln några inches längs kanten. Applicera tryck mot kanten igen. Upprepa denna process utmed hela omkretsen av däcket och fälgen tills däcket släpper från fälgen. Addera Installera nya däcket
5

Smörj insidan omkretsen av den nya Razr däck med vegetabilisk olja. Placera den nya däck på toppen av kanten med bokstäver uppåt.
6

Skjut in den nya Razr däcket på fälgen. Ställ dig på däcket tvingar den att glida över sidorna på fälgen samtidigt föra in en skruvmejsel mellan däcket och fälgen och dra skruvmejselhandtag uppåt mot själv.
7

Wrap en rem ratchet runt den yttre omkretsen av det nya däcket. Ratchet bandet tills den inre vulsten av däcket berör den fälg på båda sidor av däcket och fälgen. Sidoväggarna av däcket ska också börja att sticka utåt.
8

Fyll däcket med luft medan bandet spärr är fortfarande på plats. Fyll den till ca 10 psi under det rekommenderade trycket med en kompressor. Den rekommenderade psi kan hittas på däcksidan.
9

Ta remmen spärrfunktion.
10

Pumpa upp däcket till fullo rekommenderade trycket.

11

Skjut fälgen tillbaka på axeln av ATV. Sätt i och dra åt skruvarna i fälgen för att säkra det på plats.
12

Sänk ATV från domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118576.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.