Polaris 700 Problem

En av de mer kraftfulla Polaris ATV modeller, Sportsman 700 utility quad, så småningom kommer att behöva service. För ägarna upplever problem med quad verksamhet, har Polaris inkluderat en felsökningsguide och underhållsinstruktioner inom Sportsman 700 bruksanvisning. Bränsle

Kontrollera först bränslesystemet om Sportsman 700 får problem. Se till att bränsletanken innehåller tillräckligt med bränsle nivåer. Om inte, tanka antingen blyad eller blyfri bensin. Bensin som används för Sportsman 700 bör ha en oktanvärde på minst 87. Dessutom, se till att bränslet är färskt och frisk.
Tändstift

skillnad från andra Sportsman modeller, presenterar Sportsman 700 två tändstift ligger i varje quad tvilling cylindrar. Varje kräver regelbundna justeringar för att förhindra driftproblem. Om endera tändstift bränns eller skadas, byt ut den mot en ny RC7YC plugg. Ställ också in tändstiftets elektrodavstånd för varje till exakt 0,035 inches.
Batteri

Ett urladdat eller smutsigt batteri kan orsaka startproblem för Sportsman 500. Ta bort batteriet och rengör anslutningarna med en lösning av en matsked bakpulver och en kopp vatten. Låt terminalerna torka innan du laddar batteriet till dess fulla 12.8 volt med en separat driven laddare.
Kylsystem

behålla Regelbundet kylsystemet för att förhindra Sportsman 700 från överhettning. Om överhettning inträffar, kontrollera kylvätskan nivåer i reservtank. Fyll på med en blandning av 50 procent kylvätska eller frostskyddsmedel och 50 procent destillerat vatten vid behov. Om reserven tanken var helt tom, även fylla på kylvätska nivåer inom reservoaren i radiatorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118555.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.