Hur man byter en förgasare på en Kawasaki Bayou

Kawasaki Bayou är en All Terrain Vehicle (ATV) och finns i många storlekar. Förgasaren på alla Kawasaki Bayou modeller ansluts på samma sätt om inte Bayou kraftigt modifierad. Du måste ta bort sitsen till överskottet toppen av motorn. Förgasaren kommer att anslutas mellan motorn och bensintanken. En linje går från gasen tanken till förgasaren, en linje går från förgasaren till motorn. Du behöver en platt skruvmejsel för att ta bort rader från förgasaren. Saker du behöver
Drain cup
platt skruvmejsel
Ny förgasare
Visa fler instruktioner
1

lokalisera låset som håller stolen på plats mellan sätet och bensintanken. Dra upp på låsets handtag för att lossa sitsen från ramen. Vrid bränslekranen till "OFF".
2

Placera en kopp under förgasaren för att fånga gasen som du kommer att rinna från förgasaren. Ta avloppet skruven från botten av förgasaren med platt skruvmejsel och låt förgasaren rinna in i koppen.
3

Koppla loss bränsleledningen från förgasaren med platt skruvmejsel för att Skruva loss skruven på klämman. Dra bränsleledningen bort från förgasaren och låt rinna bränsleledningen i koppen.
4

Koppla den utgående linjen från förgasaren med platt skruvmejsel för att skruva loss skruven på klämman. Dra utgångsledningen bort av förgasaren. Dra förgasaren ur motorrummet.
5

Placera den nya förgasaren in i motorrummet. Anslut bränsleledningen till förgasaren och återanslut utgångsledningen till förgasaren. Byt sätet till ramen. Vrid gas ventilen till "ON" läge och starta motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117581.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.