Hur man bygger stallar i ditt Länkade Trailer

Bygga stallar i ett inbyggt släp, såsom en som används för race car transporter, kan erbjuda logi som utformats speciellt för användarens behov. Projektet kommer med största sannolikhet att kosta mer än att köpa en färdig alternativ, men om du redan äger släpet och delar finns tillgängliga, kan du bygga upp ett unikt mobilt hem-away-from-home. Först, tänka igenom och noggrant planera projektet. Saker du behöver
papper och penna
Skåp
Vitvaror
sängplatser
Badrum (tillval) katalog Galley (tillval) katalog Seating (tillval) katalog Windows (tillval) katalog Huvar (tillval) katalog Isolering
Paneler
Elektrisk bestämmelse
VVS tillhandahållande
golvbeläggning
Visa fler instruktioner
1

Använd rutat papper och en penna för att göra en detaljerad ritning av planlösning. Börja genom att rita formen och storleken av inbyggt släp, som visar var dörrar och ventiler tak finns. Bestäm hur mycket av det inre utrymmet kan användas för bostadsutrymmen, sedan rita en linje för att representera den inre väggen som skiljer de två delarna. Om en personal dörr ska installeras i skiljeväggen, visa det på planen, inklusive om den kommer att öppnas i garaget eller i uppehållsrum.
2

Bestäm vilken nivå av komfort uppehållsrum ska ha råd. Besök ett fritidsfordon återförsäljare eller mässa för att få idéer om vad inventarier är tillgängliga, hur de skåp och förvaring inrättas för att maximera utrymmet och där tillverkarna lokalisera deras tyngre utrustning. Rita önskade apparater, sovrum, med vardagsrum, kök och badrum på planritningen.
3

Bestäm om du vill att fönstren i sidoväggarna, och i så fall markera dem på planen . Om den medföljande trailern inte har en extern personal dörr och en kommer att behövas, dra det i också. Varje hinder och funktionen måste noteras innan utforma VVS och elektriska tjänster. Välj mellan en grundläggande 12-volts elsystem som ger ljus och ett begränsat antal försäljningsställen, eller full 120-volts kretsar
4

drivs via en brytare forumet från en nätanslutning. Dessa faktorer kan påverka utformningen av möbler och skåp, så ha dem i åtanke när man beslutar hur du tänker använda den inre rymden.
5

Draw i tillräckligt VVS att tjäna kök och badrum. Denna användbarhet kan också vara fristående, som löper från en lagringstank och med användning av en 12-volts pump, eller anslutas till en stad vattenförsörjning. Eftersom slutna vagnar tenderar att vara lågt hängande, är en särskild hänsyn lagring och luftning av avloppsvatten. Ta reda på om din släpvagn har tillräckligt med axeln utrymme för att rymma avfallstankar undertill.
6

Bygg stallar in den medföljande trailern i en logisk följd. Installera fönster, dörrar och ventiler tak först, sedan mellanväggar. Nästa isolera och panel på väggar, golv och tak, samt installera stora och tunga vitvaror såsom spis, luftkonditionering och värmeelement. Montera kök, badrum, övernattning och skåp enligt planerna, sedan använda extra utrymme för klädförvaring, hyllor och slutna vikar lagring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118489.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.