Hur man tar bort en Sway Bar Från en Polaris Snöskoter

Den krängningshämmare av en snöskoter förbinder de två främre skidorna så att de arbetar jämnt och i samklang med varandra. Detta skapar en jämnare åktur och förhindrar instabilitet när täcker tuff terräng. Dock kan denna bar göra svängar bred. Om du reser på snäva spår, kanske du vill ta bort krängningshämmare och låta skidorna för att arbeta på ett mer flexibelt sätt så att de kan skära snäva kurvor, även vid en snabb hastighet. Den krängningshämmare borttagningen tar mindre än en timme och kan fyllas med nästan alla skoter entusiast. Saker du behöver
Jack
Jack står
Ratchet och uttag (3/8-tums) katalog Borrmaskin
Borrar (för metall)
Visa fler instruktioner
1

Höj framsidan av skoter så att de främre skidorna helt är förhöjda från marken med en domkraft och pallbockar. Placera domkraften under chassit på snöskotern.
2

Hitta krängningshämmare på snöskotern. Det ligger på framsidan, ovansidan av skidorna. Ta bort bussningarna och nitar från krängningshämmaren med en borrmaskin och borr kan borra metall
3

. Borra direkt genom centrum av bussningen och nitarna tills de släpper från skidorna.
4

Lossa styrstaget av krängningshämmaren från upphävandet av Polaris snöskoter. Lossa och ta bort skruvarna som förbinder den bakre armen genom att vrida dem moturs med en 3/8-tums hylsa och spärrskaft. Dra styrstaget från suspensionen med händerna. Den bakre armen är placerad under den främre sidan av snöskotern är upphängt. Den krängningshämmare kommer också att vara gratis på den här punkten. Dra krängningshämmare från skotern.
5

Avlägsna domkraften och lägre domkraften att returnera Polaris skoter till en position som är platt på marken. Använd snöskoter som vanligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118556.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.