RV försäkring Krav

Fritidsbåtar är motorfordon utrustade med vardagsrum och bekvämligheter som finns i ett hem, såsom ett kök, badrum och sovrum. Försäkringen krävs för husvagnar avgörs av många faktorer, såsom staten ägaren är bosatt i, om RV har ett lån på det eller har lönat sig, önskar storleken på RV och självrisk RV ägaren att bära på fordonet . Full täckningskrav

Alla husvagnar ska ha minsta försäkring krävs av staten att ägaren är bosatt i, men en RV ägare kan ha mer än ett minimum. RV ägare måste bära full täckning försäkring om ägaren har ett lån på RV från en bank eller lån byrå. Mängden full täckning försäkring bestäms av värdet av RV och självrisk ägaren vill bedriva politik. Självrisken är den summa pengar ägaren är ansvarig för innan försäkringsbolaget betalar något belopp för skadestånd.
Storlek RV

Varje stat har också olika RV försäkringskrav beroende på storleken av RV. Ju större RV, desto mer skada RV kan orsaka på andra motorfordon. Detta ansvar kräver att RV ägare att bära en högre minimum av ansvarsförsäkring än vad som krävs av en bil ägare. En RV som har anpassats kostar mer att reparera, så att RV ägare måste också ta hänsyn till detta.
Tillståndkrav

Varje stat har olika RV försäkringskrav precis som det statliga kravet på en bil. RV ägare kan kontakta statens Department of Motor Vehicles för att ta reda på vad just den statens minimiförsäkringskraven. Exempelvis kräver delstaten Missouri en RV ägare att bära ansvarsförsäkring värderas till $ 25.000 per passagerare, $ 50.000 per person i personskador och minst ansvarsförsäkring av $ 10.000 för skada på egendom. Varje stat har även påföljder som kan utdömas om RV ägaren inte bära minimiförsäkring på sitt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117718.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.