Hur får jag fram kopplingen från en Polaris?

Installera en ny koppling kit för din Polaris ATV, såsom 500 Sportsman EFI, måste ta bort lager kopplingen. Dock har denna modell av Polaris ATV både en primär (front) och sekundära (bakre) koppling som behöver tas bort. För att komma åt kopplingen, några yttre delar måste tas bort. Ta bort den främre kopplingen kan göras med hjälp av verktyg som du kanske redan har i din verktygslåda. Saker du behöver
hylsnyckel fräsar
Wire
platt skruvmejsel
Koppling avdragare
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln till "Off" och ta nyckeln ur tändningen. Detta förhindrar att motorn startas.
2

Avlägsna bultarna, säkra vänstra resten sida foten på ramen och fendrar med hylsnyckel.
3

Hitta buntband eller klämmor som används för att fästa avluftningsslangen till toppen av kopplingskåpan. Skär buntband eller klämmorna med avbitare.
4

Demontera skruvarna som håller fast kopplingskåpan med hylsnyckel. Om du ser en metall på baksidan av omslaget, kräng av klämman med platt skruvmejsel. Ta kopplingslocket bort, men tänk på att inte skada packningen i processen.
5

bort bulten som används för att fästa den bakre, eller sekundära, koppling med hylsnyckel. Låt kopplingen på motorn för nu.
6

Tryck bältet som ligger mellan de två kopplingarna för att skapa lite slack. Detta bör vara tillräckligt för att dra av remmen.
7

Demontera skruven som är i mitten av den främre, eller primär, koppling med hylsnyckel. Sätt en platt skruvmejsel i kopplingen för att hålla den från att röra sig när du tar bort bulten.
8

Thread kopplingen avdragare i bulthålet för hand. Fortsätt att dra åt kopplingen avdragare tills kopplingen lossnar från axeln.
9

Ta bort den främre och bakre kopplingen från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118548.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.