1997 Honda Recon specifikation

The American Honda Motor Company tillverkar en serie av motorsport fordon, inklusive trail motorcyklar, motocrosscyklar och terränggående fordon (ATV). Den 1997 Honda FourTrax Recon är en sport ATV utformad för en rad off-road körning. Nyare modeller har samma bas ATV med en uppdaterad elektrisk skift program. Honda rekommenderar att ryttare är 16 år eller äldre och ta en kurs innan du använder ATV. Motor och Drivlina

1997 Honda FourTrax Recon har en OHV luftkyld 229 cc motor. Motorn är monterad i längdled för att minska friktionsförluster genom direkt drivaxeln linje med bakhjulen. ATV erbjuder ett slutet system vevhus vent, en elektrisk startmotor och en fem-växlad växellåda med backväxel och automatisk koppling.
Chassi och fjädring

1997 Honda FourTrax Recon har en lätt dubbel-vaggan stålchassi, förseglade mekaniska bak trumbromsar och dubbla förseglade främre hydrauliska trumbromsar. Fronten har en oberoende dubbla triangellänkar suspension som erbjuder 5.1 inches av resor medan baksidan har en stål svingarmen och enkel stötdämpare som ger 4.9 inches av resor, enligt ATV källa.
Mått och vikt

1997 Honda FourTrax Recon har en längd av 70,6 inches, en bredd av 40,7 inches och en höjd på 41,5 inches. Sitthöjden är 30,6 inches med en markfrigång på sex inches. The Recon erbjuder en hjulbas på 44,5 inches och en vändradie på 8,5 meter. Den ATV torrvikt är £ 406. och har en 2,4-liters bränslekapacitet med en 0,6-liters reserv.
Ytterligare funktioner

1997 Honda FourTrax Recon finns i rött, oliv eller beige och funktioner stora främre och bakre rack last. En snorkel-typ luftintag systemet tillåter vatten korsningar. ATV erbjuder en dual-strålkastare systemet med 25-watts lampor, en 123-watts AC generator och en återanvändbar luftfilter av skumplast. Extra tillbehör för ATV inkluderar en flagga kit, dragkrok och monteringsstativet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118089.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.