Felsökning av en Polaris Vattenskotrar

Polaris, tillverkaren av en mängd olika fritidsaktiviteter fordon från ATV till snöskotrar, slutade 2004 tillverka vattenskotrar. Men använder många modeller av sina vattenskotrar fortfarande, såsom Waverunner. När ett problem uppstår med maskinen måste du hitta orsaken. Det finns flera sätt att lokalisera problemet när motorn på en Polaris vattenskoter startar inte. Saker du behöver
Handskar
gnistprovare
Voltmeter
tändstiftsnyckel
Byte tändstift
Visa fler instruktioner
1

Försök att starta motorn. Sätt i nyckeln i tändningslåset och ställ in den på "Start"-läge. Om du har en elektronisk start, tryck på tändningen knappen. Om motorn inte startar, utför en Antändningsprov.
2

Anslut klämmor gnistprovare till tändkabeln och tändstiftet. Hålla ledningen för tändstiftet med en handske för att undvika att ta emot en chock.
3

Starta motorn för att se om du har en gnista eller om gnistan är för svagt för att starta motorn .
4

Dra locket tändkablarna bort av tändstiften. Ta bort tändstiften ur motorn genom att använda tändstiftsnyckel.
5

Undersök ändarna av tändstiften för att se om det de är brända eller om det finns tecken på korrosion. Ersätt de dåliga tändstift med nya.
6

Ta bort locket på förgasaren flamskydd. Öppna och stäng gasspjället samtidigt tittar ner i halsen på förgasaren. Du bör se ventilerna öppna och stänga lätt.
7

Placera kablar till voltmetern på batteripolerna för att kontrollera laddningen av batteriet. Om batteriet är låg på spänning motorn inte startar, byt ut det gamla batteriet mot ett nytt eller ladda batteriet tills den når rätt spänning
8

Undersök tändning ledningar i tändningslåset rutan. . Kontrollera att anslutningarna är alla säkra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118549.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.