Konvertera en Freight Trailer Into ett Travel Trailer

En frakt släpvagn är en bra plattform för omvandling till en resa släpvagn. Medelstora och stora gods vagnar är breda nog att rymma en full-size säng och tillräckligt hög för att de flesta människor att stå upprätt. Många har redan existerande personal dörrar på framsidan och full bredd drop-down eller roller dörrar på baksidan, vilket gör dem idealiska leksak dumprar. Även om en sådan omvandling är tidskrävande och sannolikt vara kostsamt, kommer den färdiga artikeln utformas specifikt för att tjäna varvets ändamål. En stor del av detaljerad planering bör utföras innan ett sådant komplext projekt. Saker du behöver
Måttband papper
Graf & pennor
Visa fler instruktioner
1

Ta noggranna mätningar av frakten vagnens inre dimensioner och överföra dem till grafen papper. Markera på planen den exakta platsen för alla redan existerande dörrar och ventiler tak. Besök ett fritidsfordon show eller gå till några återförsäljare och lära sig vilka alternativ som finns, sedan utforma din egen interiör. Leta kök och badrum områden under de redan existerande takventiler och design förvaringsutrymmen runt dörrarna.
2

Bestäm hur dina motorcyklar eller fyrhjulingar passar in frakten trailer om du konverterar den till en leksak dumprar resa släpvagn. Fundera på om du kommer att vilja hålla leriga områden separat från bostäder, och dra skiljeväggar på rutat papper planerar därefter. Du kan behöva vidta åtgärder för säker förvaring av bränslekapslar, samt om specialiserade skyddskläder krävs då dedikerade garderober bör övervägas.
3

Photocopy dina planer för inventarier, då planera 12 volt och 120 volt elsystem för att tjäna belysning kretsar, apparater och utlopp. Den 12 volt system bör ha en djup cykel batteri i smält varm tråd från dragfordonet som kommer att ladda det när motorn är igång. Genom att montera en sladd landström och brytare styrelsen att ett 120 volts system, kan hushållens elektriska utrustning och luftkonditioneringsapparater installeras
4

Rita en VVS-system på en separat kopia av planen,. Överväga om du behöver en toalett och en dusch, eller bara ett handfat. Betrakta en tank sötvatten lagring för fjärr camping, med en 12 volts pump och avfall cisterner installeras under frakten trailern. En stad vatten uppkopplingen kan leverera systemet när extern matning är tillgänglig.
5

Plan för isolering av väggar, tak och golv mot extrema klimat, och användningen av inre paneler för att göra interiören attraktiv och lätt att rengöra.
6

Försäkra din frakt trailer resa trailer konvertering kommer att vara lagligt för körning på väg. Läs om de juridiska förändring-of-use krav i ditt tillstånd, och det minsta antalet varselljus nödvändiga för trailerns längd och bredd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118403.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.