Hur man lägger in en kedja på en 350 Warrior

YAMAHA 350 Warrior modeller förändras varje år, men processen för att byta kedjan är vanligtvis densamma för alla de modeller som använder en enhet kedja. Motorn kan inte överföra kraften till bakhjulen om deras är ingen kedja installerad eller om kedjan på ATV är skadad. Detta är en enkel process för att slutföra, och ersättning kedjan kommer att kosta ungefär $ 50. Saker du behöver
Kedjelänk Tool Review ersätter kedjan
Visa fler instruktioner
1

Lägg dig på rygg och glider under bakaxeln så att du är tittar upp på bakdrev. Placera en av kedjelänkarna i mitten av kedjelänken verktyget. Rada upp stiftet på kedjan med push armen på verktyget.
2

Vrid handtaget på baksidan av den moturs kedjan verktyget tills stiftet i kedjan länken har tryckts ut från länken . Vrid handtaget på verktyget medurs för att dra push arm och sedan ta bort verktyget från kedjan.
3

Dra den gamla kedjan från den främre kedjehjulet, med din hand. Split den nya kedjan på samma sätt som du delar beståndet kedjan. Bly ena änden av den nya kedjan runt den främre kedjehjulet på sidan av motorn. Dra kedjan till bakdrev.
4

Placera länk på ena änden av den nya kedjan i länken på den motsatta änden. För in stiftet i hålet på länken. Placera länken verktyget över länken och vrid verktyget handtag moturs för att trycka på länken stiftet på plats. När stiftet har helt ersatts på länken och kedjan är kopplas till sin egen, vrid handtaget på verktyget medurs för att dra in push-armen och dra verktyget bort från kedjan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117697.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.