2003 Polaris Predator 90 Specifikationer

I 2003 års Polaris Predator 90 är en terränggående fordon (ATV) syftar till ungdomar marknaden, förklarar dess ringa storlek. Den kraftfulla och framstående kropp design kommer att vända någon ung ryttare huvuden, men Polaris backar upp sin bark med en ond bite som quad prestanda står sig mot de bästa i ungdoms ATV kategorin. Grov och vild terräng är bara offer för rovdjur. Effekt

I hjärtat av Polaris Predator 90 är en tvåtaktsmotor med en fläkt kylsystem. Förskjutningen av denna motor är 89cc. Den quad rymmer upp till 1,3 liter bränsle och arbetet med att leverera detta bränsle faller till en Mikuni VM16 förgasare. En olja injektion ger smörjning. Med denna makt och överföra den till hjulen är en automatisk drive-kedjan överföring. För att få maskinen spinner det finns en elektrisk startmotor med en kick-start back-up.
Dimensioner

Ett chassi 56 inches lång, 36 inches hög och 34 inches bred sitter på en hjulbas på 38,5 inches. Kroppen rensar marken av fem inches och sätet är placerad 27 inches från golvet. De åtta-tums däck väger three pounds per kvadrattum. På framsidan kan denna all-terrain fordon lasta max £ 10, men det kan fördubbla denna vikt på ryggen, med en £ 20 ersättning.
Fjädring och bromsar

föra Polaris till ett stopp är två mekaniska trumbromsar, en på framsidan och den andra på baksidan. Tackla de vilda och krokig terräng som denna quad gjordes för är en A-arm i fronten som kan hantera max 4.23 inches av resor. På baksidan finns en enda stöt svängarm som ståtar med samma mängd resor som framsidan.
Övriga funktioner

Predator 90 använder ett fotstöd som gör att ryttarens fot att peka nedåt, vilket ökar komforten. Yngre ryttare kan få trötta tummen trycka på gasen, Polaris löser detta med ett bredare gas som är mindre belastning för att fungera. Den all-terrain fordon kommer i en slående silver ånga metallic färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117844.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.