Hur du vet när Golf Cart Batterier är att dö

Golfbil batterier, precis som alla andra batterier, är bara bra för en viss tid innan de blir svaga till den grad att vara oanvändbar. När detta händer, är kostnaden för att ersätta dem betydande, så klämma varje dag ur batteriets livslängd är värt att lägga extra tid och energi. Saker du behöver
Vatten
Funnel
funktionssätt Golf Cart
Tång /skruvmejsel
Sandpapper /Steel Wool
Visa fler instruktioner
att testa batterier

1

Se till att alla kontakter är fria från korrosion. Detta innebär att haka var och en och rengöring av alla metalldelar med stålull och /eller sandpapper. Var säker på att all rost och att metallkontakterna är rena och blanka.
2

Öppna batteriluckan vatten locket och se till att alla celler har rätt mängd vatten inuti. Det finns ingenting som kommer att förstöra ett batteri snabbare än att ha en torr cell. Leta efter en "fylla på" linjen på utsidan eller insidan av batteriet eftersom vissa batterier kan överfylld. Om det inte finns någon linje att berätta hur mycket vatten som behövs, fyll ungefär en halv tum från toppen. Addera 3

Ladda batterierna. Efter att alla kontaktpunkter är rena och alla celler är fyllda med vatten, laddar batterierna bör vara mer effektiv och de bör ha så mycket makt som de kommer att kunna behålla.
4

Testa batterier genom att köra tills du får slut på ström. Se till att du noterar att när du känner kraften avtar så att du inte strängen själv alltför långt från laddaren.
5 p Om batterierna inte är tillräckligt kraftfull för att passa dig, de flesta sannolikt kommer att behöva bytas ut. Det finns inte mycket annat du kan göra på egen hand för att öka kraften eller livslängd på batterierna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117482.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.