Hur man laddar RV batterier i Parallel

RV batterier är 12-volts deep-cycle bil eller marina batterier. De är i allmänhet gjorda med en bly-syra-kärna, men det finns olika hybrider, konstruktion och formuleringar material som kommer ut på marknaden. Men de är alla vanliga 12-volts typer, och de är laddade på exakt samma sätt som alla andra 12-volts bilbatteri skulle vara. På grund av denna likhet, kommer nästan alla 12-volts typ av bilbatteri laddare är lämplig för laddning RV batterier parallellt. Saker du behöver | 12-volts auto batteriladdare
Auto startkablar
Visa fler instruktioner
1

Placera batterierna laddas på ett plant underlag. En våning är perfekt för detta.
2

Fäst batterierna tillsammans med startkablar. De positiva inlägg på båda batterierna är sammankopplade, och de negativa inlägg är också fast tillsammans.
3

Fäst den positiva kabeln från batteriladdaren till en positiv post på ett av batterierna. Fäst den negativa kabeln från batteriladdaren till den negativa inlägg på det andra batteriet. Detta steg är viktigt, eftersom varje batteri måste ha en kabel från ansluten batteriladdare.
4

Anslut batteriladdaren in och låt den laddas. Eftersom du laddar två batterier samtidigt, blir laddningstiden fördubblas jämfört med laddning bara ett batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117964.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.