Hur du säkerhetskopierar en U-Haul Trailer med Surge Bromsar

U-Haul inledde sin verksamhet år 1945, hyra lastbilar, skåpbilar och en mängd annan rörlig utrustning. Många av U-Haul hitchkrok släpvagnar eller rörliga lastbilar kan vara svåra att styra för förare med lite erfarenhet. Surge bromsar är placerade på släpvagnen, och är vanligast på watercraft vagnar, på grund av deras förmåga att motstå frekvent dränka i vatten utan att skadas. Saker du behöver
Assistent Review Lock-out stift (om tillgängligt)
Visa fler instruktioner
1

Få en assistent för att hjälpa till innan du börjar använda fordonet i omvänt. Förlitar sig på speglar enbart kan vara farlig, och assistans utanför hytten kan se till att det inte finns några hinder, trafik eller barn bakom dig.
2

Kontrollera att du har överspänningsskydd bromsar. Surge bromsar och elektriska bromsar är ofta förvirrade, och ett enkelt sätt att se skillnad är att leta efter några extra ledningar på vagnens tungan. Eventuella ytterligare elektriska komponenter här kan tyda på att din släpvagn med elektrisk, och inte surge, bromsar. Surge bromsar är helt mekanisk.
3

Kontrollera din backning område för en sluttning. Surge bromsar på trailern kommer att känna trycket på tungan tillämpas av lutning och åt bromsarna, så det är bäst att inte backa upp en sluttning med surge aktiverade bromsar.
4

Beroende på din släpvagn, du kan antingen måste sätta in lockout stift på rätt plats nära släpet tungan, växla en omkopplare placerad nära bromsarna, eller på tungan, eller - om surge bromsarna har en fem-pin sele - helt enkelt flytta in vända. Använda lockout stift eller växla in reglaget manuellt frigör släpets bromsar, medan en fem-pin sele berättar en solenoid på trailern som dragfordonet är i omvänd och kopplar bromsarna.
5

försiktigt tillbaka din trailer till önskad position med hjälp från din assistent.
6

När vagnen har backat in i läge, satte bilen i parken. Sedan antingen bort lockout stift, vänd bromsomkopplaren, eller helt enkelt returnera sändningen att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118410.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.