Hur man överför en Camper titel i Texas

Överföra en husbil titel i Texas dokumenterar försäljning av fordonet från en individ till en annan. Detta innebär att säljaren inte längre är ansvarig för sommarlägret i form av parkeringsböter eller andra kränkningar. Innan sälja en husbil i Texas du bör överväga att tillhandahålla en rapport fordon historia om sommarlägret. Detta garanterar köparen att säljaren inte förvränga sommarlägret. Instruktioner
1

Skriv i baksidan av husbil titel och datum det om du är säljaren av husbilen. Inkludera försäljningspriset någonstans på baksidan av titeln. Ge titeln till den nya ägaren. Om du är köparen av husbil, har säljaren ge dig det undertecknade titeln.
2

Ge köparen med dina senaste registrering kvitton och en ansökan om Texas Certifiering av avdelning som har ditt namn på det i tryck. Se till att ansökan är undertecknad och daterad.
3

Ange första panträtt dagen på sommarlägret på ansökan om sådan kvarstad föreligger. Se till att inkludera namnet på lien innehavaren och adress. Din adress bör också vara på ansökan.
4

Bifogar köparen till länet skattekontoret för att lämna in ansökan. Detta kommer att säkerställa att ansökan lämnas in i rätt tid och att man inte längre är ansvarig för fordonet.
5

betala skatterna på sommarlägret på länet skattekontoret om du är köpare. Dessa inkluderar standard presumtiva värde om du köper din husbil från en individ. Om du köper från en återförsäljare som du kommer att betala moms. Du kommer också att betala avgiften äganderättsöverföring, anmälningsavgiften och eventuella lokala avgifter som krävs. Var noga med att ta ditt bevis på försäkring för att visa vid tullhuset. Staten kommer inte att behandla din ansökan utan försäkringsbevis.
6

Fyll ett fordon form Transfer Meddelanden och förelägga Texas Department of Motor Vehicles om du är säljare. Detta meddelar DMV att du har sålt ett fordon. Tidpunkten för försäljningen registreras sedan. Detta skyddar säljaren om köparen underlåter att föra över äganderätten i tid. Denna blankett måste lämnas in inom 30 dagar efter försäljningen att ta ditt ansvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117423.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.