Flatbed Gooseneck Trailer Specifikationer

Den Gooseneck Trailer företaget har tillverkat egna lastbil sängar, Boskap, släpvagnar dumpa och flak trailers i över 40 år. Den stoltserar med kvaliteten i byggandet och dess flak trailers inkluderar bär alla, det, och avtalsparten Heavy Duty. Det finns uppskattningsvis 140 återförsäljare i USA som säljer Svanhals planlager. Carry-All Flat

Gooseneck bära alla flak trailers finns i två längder: 20 meter och 24 meter. Trailern har en invändig bredd på sex fot 10 inches och en yttre bredd på 102 inches. Trailern kommer med två axlar, elektroniska fyrhjuliga bromsar, furugolv och LT235/85R 16 däck. Den levereras som standard med ett reservdäck och hjul. Kroppen har fasta väggar som mäter 16 inches i vertikal och släpet har två slide-in ramper som är 5 meter lång. Tillgängliga färger är svart och rött.
Entreprenör Släpvagnar Till Salu

multi-purpose Contractor fungerar bra för dragande jordbruks-och industriell utrustning. Trailern finns i två längder: 25 meter och 29 meter. Uppdragstagaren släpvagn LT235/85R16 däck med 16-tums fälgar. Det har stänkskydd, en kedja korg och furugolv. Trailern levereras som standard med en 2,3125 tum justerbar dragkrok, en £ 12.000 drop-leg jack och två allmänna skyldigheten £ 10.000 axlar med elektroniska bromsar.
Entreprenör Heavy Duty Trailer

svanhalsen entreprenörer HD-trailers är konstruerade för byggindustrin. De är 102 inches bred, och tillgängliga längder varierar från 16 meter till 45 meter. Uppdragstagaren har LT235/85R16 däck på 16-tums åtta-håls hjul. Vagnen har en 2,3125 tum justerbar dragkrok med säkerhet kedjor, en fjäderbelastad drop-leg Jack och elektroniska bromsar. Golvet är furu med räfflade trappsteg. Trailern har även reflexband längs båda sidor. Trailers som är 28 meter och längre komma med en gungning stag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117926.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.