Så monterar du ett Cykelkugge på en RV Bumper

Eftersom fritidsfordon, eller husvagnar, vanligtvis används för nöje och för fritidssysselsättningar, är det ofta praktiskt att ta cyklar med på resor. Cyklar är stora och otympliga, och ofta blir kraftigt nedsmutsade av användning i avlägsna områden. Så att ingen av dessa faktorer påverkar RV: s interiör, speciella ställningar har framställts som underlättar förvaring av cyklar på utsidan av husvagnar under transporten. De fyra mest populära stilar är svetsade chassi, monterad stege-mounted, dragkrok monterad eller stötfångaren. Bumper monterade rack är enkla och lätta att montera. Saker du behöver
Bumper-monterade cykelställ
Fasteners
mutterdragare
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken storlek och stil på stötfångaren monterad cykel rack kommer bäst passar vikt toleranserna för din RV. Med en cykel typiskt väger 45 £., Och en sex-cykelställ väger ca 30 kg., Kan du hänga cirka 300 pund. från stötfångaren. En tung last hängde från bak i bilen kan påverka viktfördelningen mindre husvagnar, vilket kan orsaka problem med styrningen i B-klass enheter, eller farligt ljusare tunga vikt i bogserade enheter
2

avgöra. vilken storlek och stil på stötfångaren monterad cykelställ kommer bäst passar det tillgängliga utrymmet på baksidan av din RV. Om du har ett lastrum, en stege som ger tillgång till taket eller en reservhjulshållare redan monterat på baksidan av RV, kanske du vill inte hindra tillgång till sådana poster. Du kan också behöva använda en dragkrok som skulle vara blockerad av ett nytt rack.
3

reda på om din stötfångaren kan stödja vikt och vridning av en lastad stötfångaren monterad cykelställ utan sprickbildning eller ger upphov till farlig gungning eller studsar under färd. Tunn stål som används för att tillverka ihåliga, fyra-tums eller fyra-och-en-halv-tums box-sektionen stötfångare används för att tillgodose din dumpa slang station avlopp när den inte används brukar inte vara tillräckligt stark. Det kan vara möjligt att förstärka en sådan stötfångaren genom svetsning ytterligare stålplattor till fästarean.
4

Följ tillverkarens instruktioner för att säkert montera stötfångarens-mount cykelställ. Använd varje del av satsen som medföljer, särskilt brickor och fjädrande brickor vid installation av mutter /bult församlingar. Beroende på typ av stötfångaren monterad cykelställ valt det antingen blir dubbla plattor - en svetsad till botten av racket och en som passar till det - med fyra raka bultar, eller en tallrik och två "U"-bultar .
5

Har ett intresseföretag håll korrekt orienterade cykel rack upp till RV stötfångaren i sin önskad plats.
6

Passera fästelement igenom från rackets främre plattan till den bakre plattan om det är av den dubbla plattan design sandwiching stötfångaren mellan de två plattorna. Använd skiftnycklar vid åtdragningen till tillverkarens specifikationer.
7

Passera "U"-bultarna runt stötfångaren och genom hålen i plattan svetsas till basen av rackets främre plattan om det är av den enda plattan design, fånga stötfångaren innanför "U"-bultarna. Använd skiftnycklar vid åtdragningen till tillverkarens specifikationer.
8

Bifoga förstärkande band, om det anges, till rack stadiga fästpunkter på RV, och dra dem enligt tillverkarens anvisningar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118201.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.