Hur Jämför All-Terrain Utility Vehicles

Människor som tycker om att resa igenom och utforska naturen måste ha speciella verktyg och utrustning för att hjälpa dem göra det. Om du är en utomhus entusiasten, då kanske du reser till områden där en all-terrain utility fordon, eller UTV, kan vara till hjälp eller oundgänglig. Liksom alla inköp av fordon, när du funderar på att köpa en all-terrain utility vehicle, måste du inse att det är en stor investering, så du bör jämföra alla dina alternativ innan du väljer en UTV. Instruktioner
1

Kolla in storleken på lastutrymmen. Vissa människor använder sina all-terrain utility vehicle för fritidsaktiviteter, men kan du också använda det för arbete, vilket gör att storleken på lastutrymmet ännu viktigare. Var noga med att jämföra det här området så att du kan hitta en all-terrain utility vehicle som passar allt du behöver.
2

reda på vikt kapacitet för terränggående nyttofordon du jämför. Vikten kapacitet terränggående nyttofordon sträcker sig vanligen från ca 400 till 1000 pounds. Välj en modell som kan hantera det belopp du planerar att transportera med din all-terrain utility vehicle. Addera 3

reda dragkapacitet av terränggående nyttofordon du jämför om du tänker använda fordon för bogsering, t.ex. att föra längs en husbil när du går camping. Liksom vikt kapacitet, bör dragkapacitet matcha mängden vikt du planerar att bogsera med din all-terrain utility vehicle.
4

Leta efter de hastigheter som de all-terrain utility fordon kan nå. Generellt kan de når mellan 25 och 50 miles per timme. Du kanske vill ha högre hastigheter om du använder all-terrain utility fordon för fritidsbruk, istället för arbete.
5

uppmärksam på hur många passagerare de all-terrain utility fordon du är jämförelse kan passa. Passageraren kapaciteten kommer troligen att vara två till fyra personer för de flesta modeller. Några modeller har en sätesrad som kan passa tre personer.
6

Kontrollera att all-terrain utility vehicle du väljer är ROPS-certifierad. Detta innebär att fordonet har en enhet som kommer att hålla den från att välta. Det är känt som en roll-over skydd struktur, eller ROPS, och det är en viktig säkerhetsfunktion att ha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118021.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.