Hur Bifoga en plog till en 700 Grizzly

Den 700 Grizzly är en 4x4 terränggående fordon som tillverkas av Yamaha. Utrusta Grizzly med en snöplog är en relativt enkel process med positiva resultat. Jordbrukare kan boskapsuppfödarna och husägare med stora tomter använda en ATV monterad med en snöplog för att rensa snö från sin egendom, skapa användbara vägar. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Skiftnyckel
2 uttag
Visa fler instruktioner
1

recension snöplogen produkt handbok och kontrollera att du har alla av den maskinvara som krävs. Om du saknar någon hårdvara, kontakta snöplogen tillverkaren och begära reservdelar.
2

Sätt på ett par skyddsglasögon eller annan form av skyddsglasögon.
3

Set två uttag på marken, en på insidan av varje framdäcket av ATV och Jack upp fronten. Lämna inte uttaget på axeln - Palla upp ATV genom dess ram
4

Lie under den främre änden av ATV och ta bort skidplate genom att lossa skruvarna med en justerbar.. Spara hasplåten om du tar bort det snart kommer att installeras snöplog vid en senare tidpunkt.
5

Hang två U-bultar, en från varje golvskiva stöd. Skjut en bricka på den gängade änden av varje bult. Håll fästet plattan och skjut det uppåt, glider den gängade änden av U-bultarna i monteringshålen. Håll fästet på plats och skjut en bricka på gängan änden av en av bultarna. Löst åt en mutter på den gängade änden av bulten med fingrarna för att tillfälligt hålla fästet på plats. Upprepa detta med alla U-gängor. Dra åt muttrarna hela vägen med en skiftnyckel.
6

Hang två U-bultar, en från varje stödrör på Grizzly. Fäst monteringsplattan på samma sätt som du fäst den med de två föregående U-bultarna.
7

Fäst skidplate medföljer plogen kit genom att sätta bultar i monteringshålen och dra åt skruvarna i undersidan av Grizzly en skiftnyckel (använd samma hål som Grizzly skidplate).
8

Skjut skjutröret av plogbladet i monteringsflikarna ligger på monteringsplattan du just installerat. Har någon hålla plogbladet för dig, eftersom du behöver dina händer för att slutföra montering av klingan.
9

Installera stiften trådslinga att säkra plogbladet till fästet.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118475.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.