Hur Wire en Transfer Switch för en RV

En fritidsfordon eller RV, har normalt två metoder för att införa 120 volts el, en landanslutning sladd och en generator. En överlåtelse switch är en anordning som automatiskt växlar mellan nätaggregaten att säkerställa både inte introduceras till bilen samtidigt. Transfer switchar finns i 30 amp och 50 storlekar amp som passar storleken och tillhandahållande av olika husvagnar. Många överföring växlar har mutter /bultpistol terminaler tråd, medan andra använder äldre terminaler Screw. Saker du behöver
skruvmejsel eller
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Konsultera RV tillverkarens litteratur för att avgöra vilken färgkodade trådar tjänar som syfte, och samråda överföringsomkopplaren tillverkarens litteratur för att bestämma rätt färgkodade tråd-till-terminal kombination.
2

Rådfråga tillverkarens kopplingsschema, som vanligtvis är fäst på insidan av överföringen rutan fallet, om installationen specifika för din enhet. Generatorn och stranden nätsladden är och brytaren ombord inuti RV är ansluten till plintarna "nedströms" av överföringsomkopplaren. Ledningarna på alla tre kretsar är vanligen färgkodade svart, rött och vitt. Ledningarna från varje krets kommer varje har tydligt märkta anslutningsplintar.
3

Använd din skruvmejsel eller skiftnyckel för att ansluta kablarna från generatorn till terminalerna generatorns anslutning.
4

Använd din skruvmejsel eller skiftnyckel för att ansluta kablarna från stranden strömsladden till sladden landström terminaler.
5

Använd din skruvmejsel eller skiftnyckel för att ansluta kablarna från stranden strömsladden till de landström sladden terminaler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118229.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.