Konvertera en gasvärmare RV Vatten till Electric

Det finns en enkel sats för att konvertera RV varmvattenberedare till el utan att störa gasen tjänsten till tanken. Det innebär att om du har en gas varmvattenberedare du kan använda den på gas tills de fick till ett läger område som ger el och växla över till el. Om gasen tjänsten inte fungerar, kan du ansluta gasledningen utanför och bara använda den elektriska tjänsten. De flesta campingplatser har el i deras takt så det är mycket billigare att köra varmvattenberedaren på sin el. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Tänger
Varmvatten konverteringssats
Skruvmejselsats
Wire strippor
rörband
Visa fler instruktioner

1

Stäng av vattenpumpen eller vattenförsörjningen till RV. Ta bort avtappningspluggen från botten av varmvattenberedaren placerad innanför den yttre tjänsten dörren på utsidan av husbil eller husvagn. Låt vattnet rinna ut.
2

tejp Wrap pipe på gängorna. Trä elpatronen som medföljer den elektriska ombyggnadssats i avloppet och dra åt den. En gång installerat, tar del ersätta avtappningspluggen.
3

Kör en 110 tjänster linje till varmvattenberedaren. Var noga med att upprätthålla den färgkod av tjänsten trådarna. Oftast vit är marken, men behålla överensstämmelsen med din RV.
4

Leta varmvattenberedaren s tenn locket och ta bort det. Borra ett hål i den för kabeln om det behövs. Dra tillbaka isoleringen och installera termostaten, vissa bara sitta mot tanken. Skär den varma tråden av tjänsten linje och tråd i termostaten: en skära tråd till en post och den andra klippa tråd den andra stolpen. Följ de medföljande instruktionerna för att isolera termostatens kablar. Installera om tenn sköld
5

Fäst den varma tråden från termostaten till ett inlägg på det elektriska värmeelementet. Haka jordledningen till den andra posten av värmeelementet.
6

Fyll varmvattenberedaren med vatten och slå på den elektriska tjänsten. Vattnet kommer att ta några minuter att värma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118340.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.